Dekorasyon Ayna Modelleri İle 4 Ayrı Dokunuş!

Dekorasyon Ayna Modelleri İle 4 Ayrı Dokunuş!

Dekorasyon ayna modelleri çeşitleriyle fark yaratmaktadır. Hangi odanız için hangi modele ihtiyaç duyduğunuz konusunda telaşlı olabilirsiniz.

Çünkü yazımızdaki ayna modelleri ile kafanızdaki model oturacaktır. Ayna modelleri her zevke, her tarza göre farklılık gösterir. Siz de kendi zevkinize uygun bir ayna dokunuşunu bulacaksınız.

Yazımızın içeriğinde bulundurduğumuz 4 ayrı dokunuşa siz de bir göz atın. Göz attığınız modellerin şıklığı ve zarafeti göz kamaştırır. Siz de evinizin bir köşesinde bu aynalara sahip olmak istiyorsanız, yazımızı takip edin.

1- Duvar Ayna Modelleri

https://www.youtube.com/watch?v=7Y1UE0YeCbU

Odalarınız küçükse, dekorunuzda ayna kullanımında bulunmak daha geniş bir görünüm oluşturacaktır. Bu nedenle ayna küçük odalarda bir kurtarıcı durumuna gelebilir.

Bunun dışında dekoratif özelliği ile odalarınıza şıklık ve anlam katar. Aynanın dekoratif olduğunu, tasarımı ve modelinden anlayabiliriz. Dekoratif aynaların modelleri, klasikleşmiş düz aynalardan farklıdır.

Dekorasyon ayna modelleri genelde farklı şekiller barındırır. Aynayı kullanacağınız odaya göre farklı modellerde seçmelisiniz. Banyo veya giriş kısmına boydan aynalar tercih edilebilir.

Özellikle ev dışında, bir işletme, ofis, kafe veya restoranda boy aynalar kullanılabilir. Ayna modellerindeki ilk dokunuşumuz, duvar ayna modelidir.  Duvar aynalarını lavabolarda, salonda, girişte tercih edebilirsiniz.

Aynalar evin dekoruyla uyum haline getirilmelidir. Doğru yerde doğru aynayı kullanmak da görünüş açısından önem taşır. Dekoratif duvar aynalarının üzerlerinde desenler veya kırık görünümüne bağlı tasarımlar olabilir.

Aynanın temel görevi kendinizi görmeniz veya yansımak olsa da, dekoratif görevini de ele almalıyız. Duvara asacağınız aynalar çok şık görünümlerle evinize zarafet katarlar.

2- Dekoratif Duvar Aynası

[caption id="attachment_2505" align="aligncenter" width="640"]Dekorasyon Ayna Modelleri İle 4 Ayrı Dokunuş! Dekorasyon Ayna Modelleri İle 4 Ayrı Dokunuş![/caption]

Dekorasyon ayna modelleri arasında kimi tasarımlarda kendinizi görmek mümkün dahi değildir. O aynanın görevi dekordur. Dekoratif modellerin arasında çeşitli tasarım ve model bulunur. Yuvarlak banyo aynası modeli de bulunur.

Seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Duvar aynayı en güzel taşıyacak mekân lavabolar ve oturma odaları olabilir. Duvara bağlı boyu kısa, eni uzun ve kırık modeller harika olacaktır.

Duvar aynasını, galeri aynası şeklinde de oluşturabilirsiniz. Güzel anılı resimlerinizi koyarak, oturma odanıza veya yatak odanıza güzellik katabilirsiniz.

Dekoratif ayna modelleriduvarlarınızda çok şık duracak, bundan emin olabilirsiniz. İsteğinize göre modelleri şık veya spor seçebilirsiniz. Aynanızın büyüklüğü de modelin büyük bir kısmını oluşturur. O yüzden her durumuyla doğru bir ayna seçmeye dikkat edin.

3- Salon Ayna Modelleri

Üçüncü bir dokunuş, salon ayna modelidir. Salonların mihenk taşı, aynalardır. Salon aynaları genelde dekoratif amaçla kullanılır. Dekoratifiyle hem şıklık katar hem de ayna ihtiyacınızı giderir. Dekoratif ayna modelleri gittigidiyor sitesinde oldukça çeşit barındırır.

Dekorasyon ayna modelleri arasında bulunan aşağıdaki resmi inceleyelim. Oldukça şık ve sade bir modellerle salonunuzu ferahlatabilirsiniz. Hem farklı kesim yapısı ile odaya hava katar, hem de ihtiyacınızı giderir.

Dekorasyon Ayna Modelleri İle 4 Ayrı Dokunuş!

Dekoratif ayna modelleri İkea içinde de bulunmaktadır. Aşağıdaki resim Dekoratif ayna modelleri Trendyol sayfasında bulunuyor. Resimde gözüktüğü gibi çoklu bir bölmeden oluşan ayna tasarlanmış.

Dekorasyon Ayna Modelleri İle 4 Ayrı Dokunuş!

 

Bu ayna modelini salonunuzda konumlandırabilirsiniz. Dilerseniz bir büfenin yanına veya boş bir duvara sabitleyebilirsiniz. Bu model en çok salonda kendini gösterecektir.

4- Dekoratif Boy Aynası

Dekorasyon Ayna Modelleri İle 4 Ayrı Dokunuş!

Dördüncü dokunuş da, boy aynasıdır. Boy ayna çeşitlerini daha çok tuvalet ve girişlerde kullanabilirsiniz. Özellikle, restoran ve kafe işletmelerinde tercih edilir. Müşteriler lavaboya girdiğinde, mutlaka boy aynası ararlar.

Bu yüzden lavabolarda veya girişlerde boy aynası bulundurmanız müşteri memnuniyeti açısından önemlidir. Dekorasyon ayna modelleri arasında boy aynası en çok tercih edilen ürünler arasındadır.

Evde yatak odasında ve kapı girişinde çok tercih edilir. Dışarıya çıkmadan boy aynasını kullanmak faydalı olacaktır. Özellikle tekstil mağazalarında boy aynası ihtiyacı neredeyse her kabinde ve mağaza içinde bulunmalıdır.

3’lü Dekorasyon Ayna Modelleri ve Fiyatları

Dekorasyon Ayna Modelleri İle 4 Ayrı Dokunuş!

Dördüncü dokunuş üçlü modellerdir. 3’lü dekorasyon ayna modelleri, evde, restoranda, kafede veya farklı bir işletmede kullanılabilir. Dekoratif ayna modelleri Instagram sayfalarında da bulunabilir. Sizin zevkinize uygun bir dekoratif ürünü tespit etmelisiniz.

Üçlü modelleri isterseniz yan yana, isterseniz de üstü üste dikey bir şekilde sıralayabilirsiniz. Üçlü aynalar genelde, ayrı bir şekilde bir bütünü oluşturur. Üçlü aynalar genellikle yuvarlak bir biçimde tasarlanır.

Ama farklı bir model arıyorsanız, dikdörtgen ve işlemeli modellerle de karşılaşabilirsiniz. Ayrı bir bütün dışında üçlü oluşan birleşik aynalar da bulunur. Bu ayna çeşitleri evin içinde, yatak odası, giriş, salon veya koridorlara yerleştirilebilir.

Tamamen eşyalarınız ile uyuma ve sizin zevkinize bağlıdır. Üçlü aynaları iki tekli koltuk arasındaki duvarda da kullanabilirsiniz. Son dokunuş olarak, Makrome ayna şekillerini de tercih edebilirsiniz.

Dekoratif Ayna Modelleri Duvarlarınızda Çok Şık Duracak

Dekorasyon Ayna Modelleri İle 4 Ayrı Dokunuş!

Dekorasyon ayna modelleri, dekoratif amaçla kullanılarak duvarlarınızda ayrı bir şıklık yaratacaktır. Ayna modellerinin çeşidi oldukça fazladır. Tasarlanırken dekorasyon ağırlıklı tasarlanır.

Üçlü modeller, duvar aynaları, boy aynaları, desenli aynalar ve işlemeli ayna tasarımları oldukça kullanılır. Siz de öncelikle kendi zevkinizi önde tutarak ayna ve dekoratif ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Saydığımız ayna çeşitleri ile hem ayna ihtiyacınız gidecek, hem de dekorasyonda şıklık oluşacak. Aynalar, dar ve küçük odalarınızı da olduğundan geniş gösterecektir.

Takip Et, Fırsatları Yakala!