Minimalist Ev Dekorasyonu İçin Temel 3 Kural

Minimalist Ev Dekorasyonu İçin Temel 3 Kural

Minimalist ev dekorasyonu birçok kişinin tercihi olan bir dekorasyon çeşididir. Sadelikten yana döşenen evler ferah bir görüntüyü de getirmektedir.

Minimalist tarza sahip insanlar sadelikten yana seçimleri ile bilinmektedirler. Minimalist dekorasyon için yapılacak eşya seçimlerinde bir temel farklılık ve özellik bulunmaktadır. Bu özellik; çok az eşya kullanarak bir dekorasyon oluşturmaktır.

Minimalist Salon Minimalist Ev Dekorasyonu

[caption id="attachment_4328" align="aligncenter" width="640"]evdekordizayn-minimalist-ev-dekorasyonu (5) Minimalist Ev Dekorasyonu İçin Temel 3 Kural[/caption]

Sade minimalist evler fazla eşyadan kaçınarak döşenmiş evlerdir. Minimalist bir tarzda dekorasyon dendiğinde akla 3 temel kural gelmelidir. Birinci kural;sade ve şık ev dekorasyonu eşliğinde eşya ve mobilya seçimleridir. Bu madde minimalist tarz ev dekorasyonu için oldukça önemlidir.

Seçilecek eşyalarda fazla göz yoran ve fazla yoğun desenler tercih edilmemelidir. Modern minimalist evler içerisinde aranan ikinci temel kural ise kesinlikle az eşyaya yer verilmesidir.

Az eşya ile başarılı bir dekorasyon ortaya çıkarmak da elbette mümkün olan bir durumdur. Üçüncü temel kural; minimalist evlerde aranan sadelikten doğan şıklık ve kullanılan eşyaların birbiri ile uyumudur. Salon dizayn etme bu şekilde gerçekleşmelidir.

Minimalist Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

evdekordizayn-minimalist-ev-dekorasyonu (2)

Minimalist ev dekorasyonu nasıl gerçekleşir tarzı sorular stil arayışında olanlar için fazlaca araştırılmaktadır. Dekorasyon, alanın hoş görünmesi alıcı bir görünüm oluşturmasına sebebiyet verir. Modern ev dekorasyonu ve minimalist ev dekoru birbiri ile ortak noktaları bulunan iki dekorasyondur.

Minimalist dekorasyon da modernlik aranan ilk unsurlardandır. Minimalist ev dekoru gerçekleştirirken düşünmeniz gereken temel kural az eşya ile alanımı daha geniş ve daha verimli nasıl kullanabilirim? Bu soruya cevap arayarak seçimler gerçekleştirmelisiniz.

Özellikle mutfak, salon ve oturma odasında daha fonksiyonel ve verimli kullanım fazlaca aranacaktır. Bu sebeple dekorasyona az eşya kullanımı ile ahenk mutlaka önemlidir.

Az Eşya ile Ev Dekorasyonu

evdekordizayn-minimalist-ev-dekorasyonu (1)

Minimalist ev dekorasyonu sırasında minimalist ev planları yapılmalıdır. Bu planlamalar içerisinde mutlaka az eşya ile şıklık ve sadelik aranmalıdır. Minimalist tarz yaşama sahip insanlar az eşya ile sadelikten ve şıklıktan yanadırlar.

Gözlerin fazla yorularak fazla gereksiz eşyaya Minimalist tarzda yer yoktur. Minimalist dekorasyon tarzı ev içerisinde; yatak odası, oturma odası, mutfak, balkon, çocuk odası, çalışma odası ve diğer odalarda da aranmaktadır.

evdekordizayn-minimalist-ev-dekorasyonu (4)

Minimalist Ev Dekorasyonu Ne Demek?

Minimalist ev dekoru dendiğinde akla gelen ilk kelime, sadeliktir. Minimalist tarz ev dekorasyonu, az eşya ile geniş alandan verim alma üzerine düşünülmüştür. Az eşya kullanımı sayesinde alanda kalacak boş yerleri daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Takip Et, Fırsatları Yakala!