6 Adımda En Çok Satan Dekoratif Duvar Saatleri

6 Adımda En Çok Satan Dekoratif Duvar Saatleri

Ev dekorasyonunda, dekoratif duvar saatleri tamamlayıcı bir unsur olmaktadır. Bu yüzden uygun bir parça seçmek dekor için önem taşımaktadır.

Duvar saatini evinizin her köşesinde, her odasında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ama bir odada bir tane duvar saati en idealidir. Daha fazlası anlamsız ve kaba olacaktır.

Duvar saatlerinin birçok çeşidi bulunmaktadır. Bu çeşitler dar, geniş veya küçük, büyük odalara göre kullanım açısından farklılık gösterir.

Bunların dışında oda dekorasyonu da oldukça önem taşımaktadır. Dekorasyonda kullandığınız renkler, tonlar ve boyutlar gerçekten mühimdir.

Duvar Saati Modelleri ve Fiyatları

[caption id="attachment_2875" align="aligncenter" width="640"]evdekordizayn-6-adimda-en-cok-satan-dekoratif-duvar-saatleri (2) 6 Adımda En Çok Satan Dekoratif Duvar Saatleri[/caption]

Duvar saati modelleri birçok çeşitten oluşur. Model dışında üretim sırasında kullanılan hammadde ve malzemelerde önemlidir. Bu malzemelerin kalitesi ve dayanıklılığına göre fiyat değişikliği gözlemlenir. Durum böyle olunca fiyattan önce model kararını vermelisiniz.

Dekoratif duvar saatleri için en çok satılan modellerden 4 tanesini sizlerle paylaşacağız. Saatlerin görselini de gördüğünüzde odanıza hangi saatin daha uyumlu olduğunun kararını vereceksiniz.

1- Dekorasyon Duvar Saatleri | Roma Rakamlı Ahşap Saat

evdekordizayn-6-adimda-en-cok-satan-dekoratif-duvar-saatleri (3)

Görselde de göründüğü gibi bu tarz saatler odayı daha çok modern ve spor gösterebilir. Dekorunuzun tarzı spor yöndeyse roma rakamlı ahşap saati kesinlikle tercih etmelisiniz. Odanızdaki renk uyumuna da eşlik edebilecek bir saat olan ahşap saat, çok şık bir görüntü de oluşturur.

Renginin siyah ve mat olması onu kolay dekor edilebilir kılmaktadır. Bu ahşap saati, Salon saatleri olarak veya başka odalarda da kullanabilirsiniz. Tarçın koltuk takımı satın alırken dikkatedilmesi gerekenler gibi bir onu içerisinde de dikkat edilmesi gereken önemli bir durum duvar saatidir.

2- Salon İçin Şık Dekoratif Duvar Saatleri | Süs Detaylı Duvar Saati

evdekordizayn-6-adimda-en-cok-satan-dekoratif-duvar-saatleri (1)

Dekoratif duvar saatleri arasında sözünden bahsettiren ve misafirliklerde sıklıkla gördüğümüz bir diğer saatte süs detaylı saatlerdir. Görselde gördüğünüz üzere bu saatler şık salonlar için idealdir.

Bu modelde saatin rakam kısmı küçük tutulurken kenarlarından sarkan süs detayları büyük ve ağırlıkta tutulmuştur.

Saatin sayı göstergelerinin küçük tutulması süslerin modeli fazla boğmaması için tercih edilmiştir. Bu modeli salonlarınızda, yatak odanızda veya koridorlarınızın duvarlarında kullanabilirsiniz.

3- Modern Duvar Saatleri | Dekoratif Duvar Saatleri Trendyol

evdekordizayn-6-adimda-en-cok-satan-dekoratif-duvar-saatleri-2

 

Dekoratif duvar saatlerive fiyatları modellere göre değişmektedir. Bu görselde görünen modelde ise oldukça büyük bir model kullanılmış. Son zamanlarda yeni çıkan modern saat modellerinden birisi budur.

Bu duvar saati tek parça saatlere bilakis, farklı parçalardan elde edilen bir saattir. Göründüğü üzere bu saat modelinde de roma rakamları tercih edilmiştir. Bu tarz bir duvar saatini dar ve küçük odalarda kullanmamalısınız.

Aksine daha geniş ve zemin ile tavan arasında epey fark olan evlerde kullanmalısınız. Böylece büyüklüğü göze batmamakla birlikte daha çekici bir yapı oluşacaktır.

4- Tablo Duvar Saatleri| Salon Saatleri

evdekordizayn-6-adimda-en-cok-satan-dekoratif-duvar-saatleri-4

 

Görselde görünen beş parçalı tablo duvar saati modeli oldukça satanlar arasındadır. Odanızın dekoru daha renkli tonlardaysa bu tarz saatleri tercih edebilirsiniz. Tablo saatinin içinde ne kadar renk olduğunu görmektesiniz.

Dekoratif duvar saatleri içerisinde bulundurduğu rengi ve biçimi tarafında önemlidir. Dağ evi manzaralı tablo saat sayesinde odaya ayrıyeten tablo asma zahmetinde bulunmanıza gerek kalmayacak.

Bir saat ile hem tablo ihtiyacınızı hem de saat ihtiyacınızı gidermiş olacaksınız. Bu sayede kanvas saat ile salonlarınızı şenlendirmiş olacaksınız. Duvar saati dekoratif 3d duvar saati oldukça satılanlar arasındadır.

5- Salon Duvar Saatleri |Büyük Sarkaçlı Duvar Saati

evdekordizayn-6-adimda-en-cok-satan-dekoratif-duvar-saatleri-5

 

Bu tarz saatlere, dekoratif duvar saatleri n11.com veya daha birçok farklı sitede ulaşabilirsiniz. Bu tarz modelde bir saati dilerseniz salonunuzda, dilerseniz yatak odanızda, dilerseniz de mutfağınızda kullanabilirsiniz.

Saatin modeli neredeyse her odaya gidebilecek bir tarzdadır. Özellikle odanızın dekoru siyah ve beyaz renkler arasındaysa bu saat seçimi gayet uygun olacaktır.

Duvar saati- gitti gidiyor tarzı sitelerde de bulunabilir. Saatin sarkaçları ve ayrıntıları saati hem klasikleştiriyor hem de modern bir tarza doğru itiyor.

6- Klasik Duvar Saatleri

evdekordizayn-6-adimda-en-cok-satan-dekoratif-duvar-saatleri-1

 

Dekoratif duvar saatleri arasında bir diğer model klasik modeldir. Bu tarz bir modeli isterseniz daha küçük de tercih edebilirsiniz. Odanızı fazla yormadan saat ihtiyacınız giderilmiş olur.

Renklere de dikkat ederseniz saatin çerçeve rengi koyu kahverengidir. Odadaki mobilyaların renginin tonlarında tercih edilen saat gayet şık ve yerinde durmaktadır.

Duvar saatinizi seçerken odanızın boyutuna ve dekor stiline dikkat etmelisiniz. Daha sonra ilk sırada kendi isteğiniz ve hayaliniz gelmelidir.

Takip Et, Fırsatları Yakala!