Asma Tavan Modelleri ile 3 Şık Kullanım

Asma Tavan Modelleri ile 3 Şık Kullanım

Asma tavan modelleri aydınlatma için bir yeniliktir. Modern dekorasyon gerçekleştirmek isteyenlerin tercihleri arasında asma led tavan yer alır.

Dekorasyonda aydınlatmanın büyük bir yeri ve önemi bulunur. Aydınlatma evin yerleşiminin ve tarzının öne çıkmasını tamamlanmasını sağlamaktadır. Aydınlatma ile gerçekleşen dekorasyon şık bir hale gelecek ve kendisini ortaya çıkaracaktır.

Bu sebeple avize modelleri seçimi de dekorasyon sırasında büyük bir önemle ve dikkatle tercih edilir. Fakat artık son zamanlarda moda olan ve gündemden inmeyen asma led tavanlar fazlalıkla kullanılmaktadır. Asma led tavanlar genellikle her odada isteğe göre tercih edilebilir.

Banyo Asma Tavan Modelleri ve Kullanımı

evdekordizayn-asma-tavan (2)

 

Banyodaki dekorasyondaki aydınlatmanın yerioldukça mühim bir konudur. Banyo eşyalarını ve fayansları ortaya çıkaracak olan doğru ve sağlıklı aydınlatma, asma şeklinde kullanılabilir. Banyo ev içerisinde asma led tavanın oldukça çok kullanıldığı odalardan birisidir.

Banyoda kullanılacak asma aydınlatmanın modeli ve şekli isteğe göre değişiklik gösterebilir. Asma aydınlatma desenli bir şekilde banyoda sıklıkla kullanılır. Kimi zaman bulutlar kimi zaman da okyanus eşlik etmektedir asma aydınlatmaya.

Asma tavan ölçüleri doğru bir şekilde alınarak odanıza uygun bir biçimde üretilir. Bu sebeple ölçüleri doğru almak veya aldırmak oldukça çok önemlidir. Asma aydınlatmanın sıklıkla kullanıldığı bir diğer alan ise, koridorlardır. Koridorlarda avize kullanımı artık eskiye göre daha azdır. Bu kullanım yerine asma aydınlatma artık gündemde kalmayı başarmaktadır.

Alçıpan Asma Tavan Kullanımı!

[caption id="attachment_4397" align="aligncenter" width="640"]evdekordizayn-asma-tavan (3) Asma Tavan Modelleri ile 3 Şık Kullanım[/caption]

Alçıpan yapılarak asma aydınlatma oluşumu salon ve oturma odasında oldukça şık bir görünümü oluşturur. Sıva yapımına nazaran alçıpan yapımı daha yaygın bir kullanımı benimsemiştir. Asma tavan fiyatları led veya alçıpan tarzı asma aydınlatma çeşitlerine göre farklılık göstermektedir.

Her çeşit haricinde her malzeme üreten firma ve üretici de farklı fiyatlar sunabilmektedir. Asma aydınlatma çeşitleri ise şu şekildedir:

  • Alçıpan
  • Metal
  • Akustik
  • Taşyünü
  • Vektörel
  • Karolam

evdekordizayn-asma-tavan (1)

Tavan İçin En Uygun Alçı Nedir?

Tavan için en uygun alçı çeşitlerinden birisi saten alçıdır. Tavanda aranan en büyük özellik hoş görünüm ve kolay uygulamadır. Saten alçı pürüzsüz ve net bir görünümü elde etmeyi sağlayacak çeşitlerden birisidir.

Asma Tavan Çeşitleri Nelerdir?

Asma aydınlatma ev dekorasyonunda fazlalıkla kullanılan bir çeşit haline gelmiştir. Çeşitler arasında ise; alçıpan, akustik, metal, taşyünü, vektörel ve karolam bulunmaktadır. Asma aydınlatma evin içerisinde; yatak odası, salon, oturma odası, banyo ve koridorlarda sıklıkla tercih edilir.  

Takip Et, Fırsatları Yakala!