Lacivert Koltuk Modelleri ile Dekorasyon Önerileri

Lacivert Koltuk Modelleri ile Dekorasyon Önerileri

Lacivert koltuk modelleri ile oluşturulan dekorasyon önerileri ile, ferah ve estetik yaşam alan görünümü elde edebilmeniz mümkün olacaktır. Ev dekorasyonunda elektif ve kullanışlı yaşam alanları yaratabilmek için yüzlerce farklı seçeneğin bulunduğu bilinmektedir. Lacivert salon takımları, koyu renkli olması sebebiyle hem kullanışlı hem de modern bir görünüm sunan dekorasyon parçaları arasındadır.

Lacivert Koltuk Dekorasyon İçin Uygun mu?

[caption id="attachment_2520" align="aligncenter" width="640"]lacivert-koltuk Lacivert Koltuk Modelleri ile Yapılabilecek Dekorasyon Önerileri[/caption]

Lacivert koltuk takımları, özellikle son yılların en trend seçeneklerinden bir tanesidir. Lacivert estetik ve ağır bir renk tonu olmasının yanı sıra, birçok renk ile kolayca kombine edilmektedir. Bu kapsamda lacivert mobilyalarınızı diğer renk tonları ile kolayca kombine edilerek, istenilen dekorasyon algısı yaratılabilecektir. Tüm bu bilgiler ışığında lacivert renkteki koltukları tercih etmek modern ve ferah ortamlar yaratmak isteyenler için uygun bir seçenek olabilecektir.

1- Lacivert Koltuk Takımları Hangi Renklerle Kombin Yapılabilir?

Lacivert Koltuk Modelleri ile Dekorasyon Önerileri

Lacivert koltuk modelleri daha soğuk renkler olarak bilinen ekru, toprak ya da gri tonları ile buluşturulmalıdır. Lacivert koyu bir renk tonu olduğu için çok koyu tonlar ile kombine edildiğinde, yaşam alanları daha boğucu ve kasvetli bir görünüm sunabilir. Bu nedenle bu koyu renk, daha açık renk ürünlerle kombin yapılarak dengeli bir dekorasyon elde edilmelidir. Lacivert mobilyalarınızı şu renklerle kombin yapabilirsiniz;

A) Ekru- Lacivert Koltuk Dekorasyon

Lacivert Koltuk Modelleri ile Dekorasyon Önerileri

Ekru lacivert koltuk dekorasyon önerileri, ferah ve modern bir görünüm elde etmek isteyen kişiler için oldukça doğru bir karardır. Ekru bej tonları arasında yer olan oldukça her renk ile uyum sağlayabilen hafif bir renktir. Özellikle lacivert ile kombin yapıldığında bu koyu rengi başarılı bir şekilde absorbe ederek, istenilen dengeli görünümü sunabilecektir. Ekru lacivert mobilyalar İstikbal ya da Bellona gibi mobilya markaları içerisinde sıkça karşınıza çıkabilecektir.

B) Lacivert Vizon Koltuk Takımı Dekorasyonu

Lacivert Koltuk Modelleri ile Dekorasyon Önerileri

Lacivert vizon koltuk takımı dekorasyonu ise son zamanlarda oldukça popüler olan tasarımlar arasındadır. Vizon gri ile kahve tonları arasında kalan, soğuk ancak oldukça estetik bir renk tonudur.

Vizon rengi Lacivert koltuk takımı kombinleri içerisinde kullanıldığında, yaşam alanları daha sıra dışı bir dekorasyon algısını yakalayabilecektir. Daha Avangard dekorasyon tasarımlarından hoşlanan kişiler, mutlaka lacivert ve vizon uyumuna bir şans vermelidir.

C) Açık Kahve Lacivert Kadife- Koltuk Takımı Dekorasyonu

Lacivert Koltuk Modelleri ile Dekorasyon Önerileri

Açık kahverengi, genellikle dekorasyonun tamamlayıcı öğelerinde en çok kullanılan renk tonudur. Bu nedenle her yaşam alanında açık kahverengi tonlarında dekorasyon parçaları görebilmek mümkündür. Hasır tonları özellikle lacivert renkteki koltuklarla kombin yapıldığında dekorasyonun dingin ve rahatlayıcı görüntüsü açığa çıkarılabilecektir.

https://www.youtube.com/watch?v=_SPxt9EURDI

Ayrıca açık kahve lacivert kadife- koltuk takımı tercih edildiğinde yaşam alanının modern ve elektif görüntüsü pekiştirilebilecektir. Salonlar evin en dinlendirici alanları olduğu için salon dekorasyonunda açık kahve ve lacivert tonları mutlaka kullanılmalıdır.

D) Gri Lacivert Koltuk Takımı Dekorasyonu

Lacivert Koltuk Modelleri ile Dekorasyon Önerileri

Grilacivert koltuk takımı kombin önerileri, birçok mobilya mağazalarında sıkça karşılaşacağınız modellerdir. Soğuk bir renk olan gri, uzlaştırıcı bir ton olduğu için akla gelebilecek her renk ile uyum sağlayabilecektir. Gri ve lacivert tonlarda bir dekorasyon benimsendiğinde, yaşam alanları sade ve modern bir çizgiye ulaşabilecektir.

Bu tonlar ile elde edilen dekorasyonda fazlalıklardan arınmalı ve minimalist bir görünüm hedeflenmelidir. Minimalist dekorasyonun en önemli parçası olan Lacivert gri-chester koltuk takimi Bellona ve İstikbal gibi birçok mobilya markasında yer almaktadır. Lacivert salon takımları ve modelleri için buraya göz atabilirsiniz.

2- Lacivert Koltuk Takımı Kombinasyonları | Lacivert Koltuk Takımları Hangi Fon Perde ile Dekore Edilmeli?

Lacivert Koltuk Modelleri ile Dekorasyon Önerileri

Lacivert koltuk takımı kombinasyonları, çevresindeki parçalarla uyumlu bir şekilde tamamlanmalıdır. Dekorasyonda silik bir öğe gibi görünen perdeler aslında bu algıyı en iyi vurgulayan parçalardan biridir. Lacivert salon takımlarına göz alıcı ve dikkat çeken açık renkli fon perdeler kullanılmalıdır.

Daha modern bir görünüm elde etmek isteniyorsa modern desenlerle buluşturulan fon perdelerde uygun bir seçim olabilecektir. Fon perdelerde ton olarak ise bej, gri, açık mavi, nane yeşili, hardal sarısı gibi renk tonları tercih edilebilecektir.

3- Lacivert Koltuk Modelleri Hangi Halı Tasarımları ile Dekore Edilmeli?

Lacivert Koltuk Modelleri ile Dekorasyon Önerileri

Lacivert koltuk dekore edilirken halılarla uyumlu olmasına da dikkat edilmelidir. Lacivert renkli salon takımlarını yumuşatmak için açık renk halılara yer verilmelidir. Bu noktada seçeceğiniz fon perde tonu ile halının aynı renk olması dengeli bir dekorasyon yaratabilir.

Aynı renk tonu düşünülmüyorsa bu durumda açık gri, beyaz, açık krem ya da bej renginde bir halı düşünülebilir. Halının desenleri ise koltuğunuzun tarzına göre tercih edilmelidir. Avangard bir koltuk takımı için detayı daha az olan halılar, modern koltuk takımları için ise daha hareketli ve desenli halılar tercih edilmelidir.

4- Lacivert Koltuk Takımı Dekorasyonu İçin Ne Tür Objeler Kullanılmalı?

Lacivert Koltuk Modelleri ile Dekorasyon Önerileri

Dekorasyon yalnızca lacivert koltuk takımı, halı ya da perdelerden ibaret değildir. Dengeli ve tatmin edici bir dekorasyon için obje ve diğer modüler eşyaların kullanımına da özen gösterilmelidir. Kullanılan objelerin türü ve boyutları, yaşam alanının genişliğine göre belirlenebilir.

Alan problemi olmayan yaşam alanında orta sehpalar, kitaplıklar, ayaklı Lambaderler kullanılabilecektir. Alan problemi olan yaşam alanlarında modüler raflar kullanılarak işlevsellik sağlanabilir. Bunun yanında fuşya, pembe, sarı, mavi, yeşil renk tonlarında orijinal objeler kullanılarak ortamın enerjisi ve şıklığı arttırılabilecektir. Başarılı salon dekorasyonu nasıl yapılır yazımızı okumak için tıklayınız.

 

 

 

 

 

Takip Et, Fırsatları Yakala!