En İyi Düğün Paketleri 2021 Listesi!

En İyi Düğün Paketleri 2021 Listesi!

Her yıl olduğu gibi düğün paketleri 2021 yılında da farklı trend ve modellere göre markalar tarafından sunulmaktadır. Özellikle 2021 yılında evlenecekler için oldukça uygun ve avantajlı birçok düğün paketini bulmak mümkün.

Düğün paketleri 2021 senesine özel farklı farklı konseptlerle sergileniyor. Ayrıca markalar tarafından bu paketlerin yanında çeşitli ev eşyaları da hediye olarak veriliyor.  

Peki, hangi markalar ne sunuyor, nasıl avantajları var aşağıdaki konu başlıkları ile detaylıca inceleyelim.

Düğün Paketleri 2021 Trendleri!

evdekordizayn düğün paketleri 2021

Her yıl evlenen çiftler arasında yaşanan düğün eşyaları konusu 2021 yılında da devam ediyor. Bu yıla özel renk ve farklı tasarımcıların ürünleri oldukça dikkat çekici olmaktadır. Milano, Demre, Bluline gibi renk ve modellerin yer aldığı birçok paketi bulmak mümkün.

Trendler arasında markaların kendilerine özel model isimleri her yıl olduğu gibi bu yıl da merak ediliyor. Her bütçeye uygun modeller tüm markalarda mevcut olarak sunuluyor. Fiyatlar 8000-57000 arası değişiklik göstermektedir.

Düğün Paketleri 2021 Listesi!

evdekordizayn düğün paketleri 2021

Düğün paketleri 2021 senesinde geçmiş yıllardan farklı olarak renk ve model kombinlerine yer verilmiştir. Soft ya da canlı renklerin yer aldığı bu modeller çoğu evli çifti büyülemektedir. 

Şimdi birlikte düğün paketleri hakkında merak edilen her şeye bakalım.

1- Full Düğün Paketleri

Bu düğün paketlerinin içinde tüm odaları kapsayan eşyalar bulunmaktadır. Beyaz eşyasından, mobilyasına, mutfak eşyalarından televizyonuna kadar her şey yer alıyor.

Günümüzde en fazla tercih edilen full paketler oldukça avantajlı olup, Geleceğe dönük birçok eşyayı bünyesinde barındırıyor. Eğer çok fazla aklınız karışıksa bu paketlere bakabilir, kolayca işin içinden çıkabilirsiniz.

evdekordizayn düğün paketleri 20212

2- Full Düğün Paketleri Beyaz eşyalı

Full düğün paketlerinde yatak odası takımı, oturma grupları ve ev için gerekli araç-gerecin olduğu paketlerdir. Bazen beyaz eşyasız ve eşyalı olmak üzere ayrı paketler olabilmektedir. Bu durumlarda fiyat farkı ortaya çıkmaktadır.

Düğün paketleri 2021 serilerinde beyaz eşyalı olan paketler biraz daha pahalı olsa da tek yerden avantajlı fiyata tüm evin içini doldurmuş oluyorsunuz. Birde beğendiğiniz tüm eşyalar bu paketin içinde yer alıyor olması seçimi daha da kolaylaştırıyor.

3- Doğtaş Düğün Paketi 2020

Doğtaş markasına ait düğün paketleri oldukça kaliteli olmakla birlikte uzun yıllar kullanmaya da olanak sağlıyor. Marka kendi içinde her yıl yüzlerce düğün paketini müşterilerine avantajlı fiyatlarla sunmaktadır.

evdekordizayn düğün paketleri 20212

Peki, bu paketler nelerdir inceleyelim:

  • Clara düğün paketi:18.000 TL 
  • Mayer fırsat paketi:13.990 TL
  • Ravenna düğün paketi:18.750 TL
  • Elita düğün paketi: 23.000 TL
  • Rıena düğün paketi: 24.400 TL
  • Gold düğün paketi:21.700 TL

Yukarıda yer alan paketler mağaza genel fiyatı olup, üzerinde değişiklikler olabilir. Fakat liste fiyatları bu şekilde yer almaktadır.

evdekordizayn düğün paketleri 20212

4- Komple Düğün Paketi

Komple düğün paketleri içinde çoğu ev eşyasını bulmak mümkün. Özellikle oturma grubu, yatak odası ve yemek masası gibi kalıplaşmış bir yapı vardır. Bir de bunlara ek olarak beyaz eşya da eklenebiliyor. Bu seçeneği seçen evli çiftler avantajlı şekilde evlerinin tüm eşyalarına sahip oluyor.

Günlük hayatta kullanılan tüm eşyaları kendi zevkinize göre seçmek istiyorsanız mutlaka bu paketleri incelemeniz ve güzel fikirler edinmeniz gerekmektedir. Komple düğün paketleri sizi çoğu eşya uyumsuz eşya sıkıntısından kurtaracaktır.

evdekordizayn düğün paketleri 20212

5- Bellona Düğün Paketi Mobilya

Düğün paketleri 2021 yılı Bellona markasında oldukça fazla çeşidin yer aldığı katalogları barındırıyor. Marka içinde her bütçeye uygun olarak güzel paketler yer almaktadır.

Bellona markasına ait modeller aşağıdaki gibidir:

  • Vilza:28.400 TL
  • Alegro:31.000 TL
  • Carlino:32.000 TL
  • İmpera:34.600 TL
  • Loren:32.500 TL

Üstte yer alan modeller gibi daha birçok düğün paketine mağaza ziyaretinde bulunarak ulaşabilirsiniz. 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=b4t-YYDCJf4[/embed]

6- Mondi Düğün Paketleri

Mondi markası yıllardır güzel mobilya ve ev eşyaları için çeşitli ürünler sergilemektedir. Özellikle evli çiftler ve evlenecek çiftler için güzel paketler sunan marka avantajlı serileri de kataloglarına almış durumda.

Diğer mağazalarda olduğu gibi Mondi de ürünlerine 2 yıl garanti ve taksit imkanı vermektedir. Ürünler isim olarak Meriç, Zümrüt ve Platin paketlerle sunulmakta olup, 5 ila 25 bin TL arasında fiyatlara sahiptir. Düğün paketleri 2021 için Mondi markasına ait birçok uygun modele mağaza ziyareti ile öğrenmeniz mümkün.

evdekordizayn düğün paketleri 20212

7- Beyaz Eşya Düğün Paketi

Evlenen çiftlerin olmazsa olmazları arasında olan beyaz eşyalar paket olarak çoğu mağaza tarafından sunulmaktadır. Arçelik, Vestel, Bosch, Profilo, Siemens gibi birçok ünlü marka düğün paketi hazırlamaktadır. 

Ürünler arasında tüm markalar toplu olarak alınan bu paketlerde fiyat indirimi ve 10 yıla kadar garanti sözü bile vermektedir. Tek yapılması gereken bütçeye göre ürün paket seçimi ve sonrasında eşyaların alınmasıdır.

8- Her Şey Dahil Düğün Paketleri

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=im-YkQCQrjY[/embed]

Mondi, Evkur, Bellona, Ikea, Atılım, Doğtaş gibi ünlü markalar müşterilerine komple düğün paketleri hazırlamaktadır. Düğün paketleri 2021 yılı için bu markalarda pandemiden dolayı biraz farklı fiyatlar sunsa da hala çok avantajlı paketler kataloglarında yer almaktadır.

Paket seçimi yaparken tüm markaları kıyaslama yapmanız ve piyasa araştırması yapmanız çok önemlidir. Bu sayede hem fiyat açısından hem de en güzel ürünleri alma açısından kazançlı olacaksınız. Evinizi perdeler tamamlayacaktır. Perde çeşitleri nelerdir yazımıza göz atarak perdeler hakkında da fikir edinebilirsiniz.

Takip Et, Fırsatları Yakala!