Retro Buzdolabı Fiyatları 2024

Retro Buzdolabı Fiyatları 2024

Retro buzdolabı fiyatları, eski tasarımlara özlem duyanlar için yepyeni fırsatlar sunuyor. İşte çeşitli teknoloji markalarının birbirinden etkileyici Retro buzdolabı ürünleri!

Retro buzdolabı esasen modern mutfak dekorasyonu bir üründür. Fakat geçmişin eski havasını bu güne taşıyarak teknolojiye yeni bir soluk kazandırdığından bu isimle anılmaktadır.

Retro Beyaz Eşya Markaları| En Çok Tercih Edilen Retro Buzdolabı Fiyatları

Alışılmışın dışındaki renkleri ve şık tasarımları ile Retro beyaz eşya ürünleri modern tarza yeni bir alternatif sunuyor. Çağın ev dekorasyon ürünleri ile uyumlu ve geçmişten kopmayan Retro buzdolabında öne çıkan markaları sıraladık!

1- Vestel Retro Buzdolabı Fiyatları

6 Adımda Retro Buzdolabı Fiyatları 2022

Vestel Retro modasında en çok öne çıkan markalar arasındadır. Çeşitli modelleri ve renk seçenekleri ile buzdolabı kullanımına heyecan verici bir anlam kazandırmıştır. Mini Retro buzdolaplarında 4.500 TL ye kadar düşen marka fiyatları 15.000 TL ye kadar çıkarmaktadır.

2- Smeg Retro Buzdolabı Fiyatları| Smeg Buzdolabı Fiyat

[caption id="attachment_4370" align="aligncenter" width="640"]6 Adımda Retro Buzdolabı Fiyatları 2022 Retro Buzdolabı Fiyatları 2022[/caption]

İtalyan üretimi Smeg Retro buzdolapları Retro tarzında başı çeken firmalar arasındadır. Renk seçeneği oldukça fazla olan bu marka düz, sade ve renkli tasarımları ile öne çıkmaktadır. Ününü geniş bir alan ayayn ankastre ve solo beyaz eşya markası Smerg Mini Retro buzdolabı fiyatları şu an 24.000 ile 26.000 TL arasındadır.

3- Gorenje Retro Buzdolabı Fiyat

6 Adımda Retro Buzdolabı Fiyatları 2022

Çarpıcı renkleri ile öne çıkan markalardan biri de Çin merkezli Gorenje markasıdır. Retro koleksiyonu kullanıcılar tarafından çok beğenilen bu markanın 2022 yılı için şu an Retro buzdolabı ülkemizde satışta değil.

4-Beko Retro Buzdolabı

6 Adımda Retro Buzdolabı Fiyatları 2022

Ülkemizde uzun yıllardır üretim yapan Beko firmasının Retro buzdolabı sıkça merak ediliyor. Ancak halihazırda Beko Retro serisi içerisinde buzdolabı seçeneği bulunmuyor.

5- Arçelik Nostalji Buzdolabı| Arçelik Retro Buzdolabı Fiyat

6 Adımda Retro Buzdolabı Fiyatları 2022

Arçelik ülkemizde kurulan fakat dünya çapında hizmet veren bir firma olarak beyaz eşya konusunda kalitesini ve güvenilirliğini ispatlamış firmalardandır. Ancak Retro buzdolabı bu yıl için henüz bulunmamaktadır.

6-Bosh Retro Buzdolabı

6 Adımda Retro Buzdolabı Fiyatları 2022

Yuvarlak hatları ve capcanlı renkleri ile Retro buzdolapları Bosh markası için de araştırılmaktadır. Retro buzdolabı Bosh markasının eski ürünlerindendir. Ve şu an satılmamaktadır.

2. El Retro Buzdolabı

6 Adımda Retro Buzdolabı Fiyatları 2022

Retro buzdolapları uzun yıllardır hayatımızda. Ancak son zamanlarda dekorasyonda soft renklerin trend olmasıyla arka planda kalmıştır. Bu nedenle çoğu markanın Retro buzdolabı ürünleri ikinci el olarak satılmaktadır.

Retro Renkli Buzdolabı Fiyatları| Retro Mini Buzdolabı Fiyatları

Retro buzdolabı fiyatları tercih edilen markaya göre değişmektedir. Fiyatları 4 TL ye kadar düşerken 26.000 TL ye kadar fiyat aralıkları bulunmaktadır.

Takip Et, Fırsatları Yakala!