2024 Yılı Salon Dekorasyon Trendleri

2024 Yılı Salon Dekorasyon Trendleri

2022 yılı salon dekorasyon trendleri geçtiğimiz yıla nazaran biraz daha farklıdır. Geçen senelerde daha çok spor modeller tercih edilirken bu sene renkleri ile dikkat çeken dekorasyonlar rağbet görmektedir. Perdelerde, duvarlarda, halı örtülerinde görebileceğimiz bu trendler oldukça göz alıcı… İşte bu yıl en çok tercih edilen dekorasyon ürünleri…

2022 Yılı Salon Dekorasyon Trendleri

[caption id="attachment_1551" align="alignnone" width="800"]2022 Yılı Salon Dekorasyon Trendleri 2022 Yılı Salon Dekorasyon Trendleri[/caption]

Bu yılın en sevilen ve en çok tercih edilen salon dekorasyon trendleri ile tanışmaya hazır mısınız? Göz alıcı, rengarenk ve iç acıcı bir salonda zaman geçirmek istiyorsanız, birazdan paylaşacağımız ipuçlarına dikkat edin.

1 - Renkli Perdeler

2020-yılının-salon-dekorasyon-trendleri

Boyları uzun, renkli perdemodelleri bu sene en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Salonunuza canlılık ve renklilik katan bu perdeler bu yıl itibari ile çok gözde olacağa benziyor.

2 - Maksimalist Tarz

2020-yılının-salon-dekorasyon-trendleri

Önceki senelerde popüler olan minimalizm tarzı yerini maksimalist tarz trendlere bırakmaktadır. Bu yıl evlerde daha çok eşya kalabalığına ve büyük dekorlara rastlamak mümkündür. Eğer sizde büyük ve gösterişli mobilyalardan hoşlanıyorsanız bu trend tam size göre…

3 - Rahat Alanlar

2020-yılının-salon-dekorasyon-trendleri

Rahatlık, yeni nesil ev dekorasyonu fikirleri arasında büyük bir öneme sahiptir. Artık insanlar evlerinde keyifli vakit geçirebileceği rahat alanlar olsun istiyor. Eğer sizde sevdiklerinizle sohbet edip eğleneceğiniz bir alana ihtiyaç duyuyorsanız tercihinizi daha rahat koltuklardan kullanabilirsiniz. Mesela rahat bir köşe takımının yanına güzel puf çok yakışacaktır.

4 - Doğal Materyaller

2020-yılının-salon-dekorasyon-trendleri

2022 ev dekorasyon Örnekleri doğal materyalleri ön plana çıkarmaktadır. Hasır kilimler, ahşap mobilyalar ve bitkiler gibi doğal materyaller bu sene en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Dilerseniz evinizin her köşesine doğal dokunuşlar yapmanız mümkündür. Masa, sandalyeler gibi evinizdeki dolapları da ahşap tercih ederek doğal bir hava katabilirsiniz.

5 - Duvar Kağıdı Desenleri

2020-yılının-salon-dekorasyon-trendleri

2022 yılı salon dekorasyon trendleri içerisindeki maksimalist tarz duvar kağıdı desenleri de kapsamaktadır.  Bu yıl duvarlar daha süslü ve daha gösterişli olmaya başladı. Kocaman çiçek desenlerinin olduğu duvar kağıtlarına sıkça rastlayacağız gibi görünüyor. Ayrıca pembe, mavi ve gri 2020 salon renkleri arasında en dikkat çekici olanlar arasında yer almaktadır.

6 - Geometrik Duvarlar

[caption id="attachment_1547" align="alignnone" width="800"]2020-yılının-salon-dekorasyon-trendleri 2022 Yılı Salon Dekorasyon Trendleri[/caption]

2022 ev renkleri arasında mavi ve gri ön plana çıkmaktadır. Bu yıl en çok göze çarpan trend şüphesiz geometrik şekiller ile boyanmış duvarlar olacaktır. Oldukça kolay bir şekilde uygulanabilen bu dekorasyon şimdiden en çok tercih edilen detaylar arasında yer almaktadır. Evinize farklı bir hava katmak istiyorsanız siz de uygun renkler duvarlarınızı bu şekilde boyayabilirsiniz.

7 - Etnik Desen

salon-dekorasyonu-nasil-yapilir5

Özellikle duvarlarda rastlayacağımız etnik desenler, genelde seramiklerde rastlanmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda da tercih edilen bu desenler son zamanlarda daha sık karşımıza çıkan bir trend olmaya başlamıştır.

8 - Neon Tasarımlar

2020-yılının-salon-dekorasyon-trendleri

2022 yılı dekorasyon trendleri arasında neon tasarımlar da göze çarpmaktadır. Bu ürünler evinize canlılık ve hareketlilik katacaktır. Duvar ya da konsollarınızda kullanabileceğiniz bu tasarımlara mutlaka yer vermelisiniz. Özellikle ders çalışma odası dekorasyonu için kullanılabilecek bu aksesuarlar, motivasyon artırıcı bir yöne sahip olacaktır.

Takip Et, Fırsatları Yakala!