Bellona Bilgisayar Masası | En Çok Satılan 7 Çalışma Masası

Bellona Bilgisayar Masası | En Çok Satılan 7 Çalışma Masası

Bellona bilgisayar masası modelleri fonksiyonel tarzı ile alanlarınıza eşlik ediyor. İşte Bellona markasının en çok tercih edilen çalışma masaları!

Çalışma odanızda, ofisinizde veya yatak odanızda kullanabileceğiniz bilgisayar masalarında, dilerseniz ders de çalışabilirsiniz.

Çalışma masalarını seçerken kullanacağınız alanın boyutuna ve tarzına uygun bir seçim yapmalısınız. Bilgisayar masası seçimlerinde bir diğer husus ise, masanın işlevsel özellikleridir.

En Çok Satılan Bellona Bilgisayar Masası

[caption id="attachment_3257" align="aligncenter" width="640"]evdekordizayn-bellona-bilgisayar-masasi-en-cok-satilan-14 Bellona Bilgisayar Masası | En Çok Satılan 7 Çalışma Masası[/caption]

En çok satılan bilgisayar masası modelleri, farklı tasarıma sahip ve işlevsel özellikleri bulunan modellerdir. Bellona’nın 7 adet kendine özgü çalışma masası modeli bulunmaktadır.

Bellona çalışma masalarının 7 modelinin her birinde farklı birer tema işlenmiştir. Gençlere uyum sağlayan tasarımlar ortaya eşsiz bir tasarımı çıkarmaktadır.

Bellona mobilyalarının kaliteli malzeme eşliğinde yapımı, size masayı uzun ömür ile kullanmayı vadeder.  İşte Bellona’nın en çok satılan çalışma masası modelleri!

1- Bellona Favori Çalışma Masası | Alegro Çalışma Masası

evdekordizayn-bellona-bilgisayar-masasi-en-cok-satilan-7

 

Alegro çalışma masasında oldukça farklı bir tasarım işlenmiştir. Çalışma masasında bir adet alt çekmece bulunmaktadır. Bu çekmeceye dilediğiniz bir eşyayı yerleştirebilirsiniz.

Çalışma masasında üst raf da bulunmaktadır. Üst rafta sürgülü bir kapak bulunur. Ve o kapağı dilediğiniz tarafa doğru sürükleyebilirsiniz.

Bellona bilgisayar masası Alegro modelinin üst rafı alışagelmiş modellerin dışındadır. Masada bulunan üst rafın üzerinde de bir adet aksesuar bölümü bulunur.

Buraya aksesuarlarınızı koyarak çalışma masasını daha şık bir hale getirebilirsiniz. Alegra çalışma masasının temasında iki renk bulunmaktadır. Kahverengi ve siyah renk ile tamamlanan tasarım, oldukça ilgi görmektedir.

2- Bellona Mavenna Çalışma Masası

evdekordizayn-bellona-bilgisayar-masasi-en-cok-satilan-6

 

Bellona markasının ikinci çalışma masası modelinde, beyaz ve kahverengi renk tasarımı işlenmiştir. Alegra modelinden farklı olarak üst rafta iki adet kapaklı bölüm bulunmaktadır.

Masanın üst rafında toplamda 2 adet kapalı ve bir adet açık bölme bulunur. Üçlü bölmenin bulunduğu kısmın üzerinde de bir alan bulunur.  Bu alanın kenarları çevrilmiştir.

Bellona bilgisayar masası Mavenna modelinde bilgisayar dışında masa üzerinde de yer bırakmaktadır. Mavenna bilgisayar masasını çocuğunuzun odasında, çalışma odanızda veya çalışma ofisinizde kullanabilirsiniz.

3- Bellona Vienza Çalışma Masası

evdekordizayn-bellona-bilgisayar-masasi-en-cok-satilan-1

 

Bellona Vienza çalışma masası modelinde ahşap rengi ele alınmıştır. Çalışma masasının alt bölmesinde bir adet çekmece bulunmaktadır.

Çalışma masasının üst kısmında üç adet bölme bulunur. Orta bölmede açık bir bölüm sağlanırken diğer iki bölme ise kapalıdır. Masa üzerini üst rafa bağlayan iki demir bulunur. Böylece masanın hem sağlamlığı hem de görüntüsü ortaya çıkmış olur.

Vienza modelini çalışma odanızda, ofisinizde veya yatak odanızda rahatlık ile kullanabilirsiniz. Renk itibari ile de neredeyse her mobilya ile dekor tamamlanabilir.

4-  Mistral Bellona Bilgisayar Masası

evdekordizayn-bellona-bilgisayar-masasi-en-cok-satilan-13

 

Bellona markasının bilgisayar masası modellerinde en çok öne çıkan özellik farklı tasarımlara yer verilmesidir. Bunun dışında kaliteli malzeme ile uzun ömürlü kullanım da sağlarsınız.

Çalışma masasının alt kısmında bir adet uzun kapalı bir bölme bulunur. Masanın üzerinde de iki adet kapalı, bir adet açık bölme bulunmaktadır.

Ayrıyeten mobilyanın kapaklarının üzerinde gold çizgi detaylar bulunur. Mistral çalışma masası modeli oldukça fazla tercih edilen modeller arasında yerini almaktadır.

5- Bellona Cordoba Çalışma Masası

evdekordizayn-bellona-bilgisayar-masasi-en-cok-satilan-3

 

Cordoba çalışma masası klasik modeller arasında yerini alır. Her evde veya her ofiste rastlayabileceğiniz bu model oldukça kullanışlı da bir modeldir.

Bellona bilgisayar masası olan Cordoba Genç Odası içinde yer alan çalışma masasında iki adet kapalı bölme bulunur. Çekmece dışında bulunan kapalı alanın genişliği sayesinde rahatça kullanabilirsiniz.

Koyu kahve ve açık kahve renkleriyle tamamlanmış modelde üst raf bulunmamaktadır. Masanın arka kısmı yarıda kesilerek, kablo giriş ve çıkışların kolaylığı sağlanmıştır.

6- Bellona Portivo Çalışma Masası Fiyatı

evdekordizayn-bellona-bilgisayar-masasi-en-cok-satilan-4

 

Portivo genç odasında bulunan çalışma masası oldukça klasik ve ideal bir modeldir. Masanın alt kısmı boştur, çekmece veya kapalı bölmeye yer verilmemiştir.

Bunun yerine masanın üzerine adeta küçük bir kitaplık dizayn edilmiştir. Masanın üzerinde toplu halde üç adet raf bulunması dışında bir alt kısımda ayrıyeten raf da bulunmaktadır.

Çalışma masasını kullandığınızda, ayrıyeten bir kitaplığa da ihtiyaç duymayabilirsiniz. Çalışma masası gençlere yeterince hitap etmektedir.

7- Bellona Joyful Çalışma Masası Fiyatı

evdekordizayn-bellona-bilgisayar-masasi-en-cok-satilan-5

 

Bellona bilgisayar masası Joyful genç ve çocuk odası çalışma masası takımı içinde yer alır. Görseldeki çalışma masası kız odası takımıiçerisinde kullanılabilir.

Mor ve beyaz renk ile tasarlanan çalışma masasında, 4 adet açık bölüm bulunur. Altta bulunan çekmeceye de dilediğiniz eşyaları yerleştirebilirsiniz.

İstikbal Çalışma Masası ve Bellona Bilgisayar Masası Karşılaştırma

evdekordizayn-bellona-bilgisayar-masasi-en-cok-satilan-8

 

İstikbal çalışma masası modelleri hem malzemeleri ile hem de renkleri ile modern bir tarza sahiptir. Dolapların açma kapatma hızları yavaşlatılmıştır. Böylece anlık darbelere engel olunabilir.

Çalışma masasının üst rafında iki adet dolap ve bir adet açık raf bulunmaktadır. İnce zevklere sahip olanlara hitap edecek tasarımlar, odalarınıza farklı bir hava katacaktır.

Fonksiyonel özelliklerin arttırılması ile daha kolay bir kullanım sunulmaktadır. Çalışma masasının rengi kahverengi ve beyaz renklerden oluşur.

Bellona bilgisayar masası ile İstikbal’in arasındaki farklardan birisi işlevsel ve tasarım özellik farklılıklarıdır. Bir diğer husus ise malzeme ve kalite farklılığıdır. İki marka da uzun ömür vadetse bile arada farklar bulunur.

Modalife Çalışma Masası ve Bellona Çalışma Masası Karşılaştırma

evdekordizayn-bellona-bilgisayar-masasi-en-cok-satilan-9

 

Odanızı, ofisinizi tamamlayacak kaliteli ürünlerden biri olan çalışma masası oldukça ilgi görmektedir. Mavi ve beyazın uyumu kullanılarak hoş bir ahenk yakalanmıştır.

Ergonomik tasarlanan ürünlerde rahat kullanım ön planda tutulmuştur. Masada oldukça fazla bölmeye yer verilmektedir. Altta bir adet çekmece onun üzerinde de bir adet boş alan yer alır.

Masanın üst kısmında ise iki adet kapalı alan ile üç adet açık alan yer alır. Masada bilgisayarınızı yerleştirmek dışında ders de çalışabilirsiniz.

Üst dolapların beyazında mikrofon tutan bir el resmi basılmıştır. Böylece ürün, gençlere daha çok hitap etmektedir. 102 cm yüksekliğine sahip olan masanın en önemli özelliği fazlaca eşya depolama alanına yer verilmesidir.

Bellona bilgisayar masası modelleri ile aralarındaki farklardan birisi; tasarım farklılığıdır. Buradaki tasarımlar daha düz ve modern yapıda olurken, Bellona’da daha özgün ve farklı temalara sahip tasarımlar bulunur.

Teleset Çalışma Masası

evdekordizayn-bellona-bilgisayar-masasi-en-cok-satilan-10

 

Teleset çalışma masası modelinde de gözüktüğü gibi farklı bir işlevsel özellik bulunmaktadır. Çalışma masasının çekmece bölümünün altında taşınabilir bir dolap bulunur. Buradaki küçük dolabın tekerlekli ayakları bulunmaktadır.

Böylece dilediğiniz gibi dolabı oradan çıkarabilirsiniz. Çıkardığınızda kalan boşluğu başka bir şekilde değerlendirip, değerlendirmemek size kalmış bir durumdur.

Tüm bu özellikler dışında çalışma masası çok ideal ve klasik bir modele tabi tutulmuştur. Bellona ile arasındaki en büyük fark ise tasarım ve fiyattır. Tasarım farklılığına kaçıldığında fiyat aralığında da değişiklikler kaçınılmazdır.

Bellona Bilgisayar Masası Fiyatları

evdekordizayn-bellona-bilgisayar-masasi-en-cok-satilan-11

 

Bellona markasının bilgisayar masaları, dört farklı tasarım üzerinde yoğunlaşmıştır. Markanın ürünleri oldukça kaliteli malzemelerden yapılmakta ve uzun vadeli ömür sunmaktadır.

Fiyat aralığı tasarım farklılığına göre epey değişmektedir. Her tasarımın kendine özgü detayları ve fonksiyonel özellikleri bulunmaktadır.

Bellona bilgisayar masası fiyat aralığı değişkenliğinin bir diğer etkeniyse, tasarımda kullanılan malzemelerdir. Her malzemenin kalitesi ve fiyatı değişiklik gösterir.

Takip Et, Fırsatları Yakala!