Dar Antre Nasıl Dekore Edilir? 10 Adımda Dar Antre Dekorasyonu

Dar Antre Nasıl Dekore Edilir? 10 Adımda Dar Antre Dekorasyonu

Dar Antre Nasıl Dekore Edilir  her küçük ev sahibi tarafından merak edilen bir konudur. Özellikle uzun süre dar ve küçük çaplı bir evde yaşayacak olan kişilerin kesinlikle bazı ipuçlarına ihtiyaçları olmaktadır. Bu ipuçları ile evlerini daha ferah ve kullanışlı hale getirmeleri mümkün.

Antreyi düzenlerken dekorasyon hataları olmaması için fazla abartıya kaçmadan daha sade ve kullanışlı parçalar seçilmelidir. Ayrıca daha hafif eşyaların seçilmesi ev içinde yapılan farklı değişikliklerde de kolaylık sağlayacaktır.

Dar Antre Dekorasyonu İçin İpuçları Listesi! Dar Antre Nasıl Dekore Edilir?

Dar antre dekorasyonu oldukça zorlu bir süreç olabilir. Fakat bir kere mantığı kavrayınca her zaman işinize yarayacak ve kullanışlı bilgilere sahip olacaksınız. Bu konuda evin girişi yani antre için sade ya da daha gösterişli bir dekorasyonun seçimine karar verilmesi gerekir.

 Dar Antre Nasıl Dekore Edilir? 10 Adımda Dar Antre Dekorasyonu

Seçim yapıldıktan sonra parça parça evin içi hesaplanarak güzel bir başlangıç yapılır. Sonrasında eve girerken ilk göze çarpacak parçalar seçilir. Bu konuda şık mobilyalar fazlaca tercih edilirken duvar süsleri ya da tablolar da dar antreyi kullanışlı hale getirme ipuçları arasındadır.

Şimdi merak edilen dekorasyon hataları olmayan ipuçlarına birlikte bakalım.

1- Berjer Kullanımı ile Küçük Antre Dekorasyonu

2+1 evler günümüzde en fazla tercih edilen evler olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle bu oda mimarisine sahip evlerin birde küçük olduğunu düşünün işte bu noktada mutlaka uygun salon dekorasyon fikirlerine ihtiyacınız daha fazla artmaktadır.

 Dar Antre Nasıl Dekore Edilir? 10 Adımda Dar Antre Dekorasyonu

Öncelikle antreden dekore edilmeye başlanırsa evde düzenli bir şekilde ilerleme sağlanır. Dar antre dekorasyonu için berjer tasarımı ve etrafının şık ve sade ışıklarla süslenmesi göze fazlasıyla hitap edecektir.

[safir_faq question="2+1 küçük ev dekorasyonu hususunda pratik fikirler nelerdir ?" answer="metre karesi küçük evlerde küçük ve pratik eşyalar daha çok tercih edilmekte ve bu sayede evdeki yaşama alanı en iyi şekilde kullanılmaktadır."]

2- Doğru Dresuar Seçimi | Dar Antre Nasıl Dekore Edilir ?

odern bir tasarım isteyenler için dresuar vazgeçilmezler arasındadır. Bu parçayı kullanırken yanına yerleştirilen lambaderler sayesinde çok farklı görünümler elde edilebilir. Ayrıca önün konulacak ergonomik masa ve üzeri içinde küçük bir çiçek gerçekten büyüleyici etkilere sahip olur.

 Dar Antre Nasıl Dekore Edilir? 10 Adımda Dar Antre Dekorasyonu

Dar antreyi kullanışlı hale getirme ipuçları arasında kesinlikle dresuar çok önemli olup, tek başına görsel şölen yaratabilir. Yanında kullanılacak küçük parçalar da daha tamamlayıcı olur ve buda kişisel tercihe kalmıştır.

küçük evlerde dolap çözümleri denildiği zaman akla ilk gelen çözümlerden birisi dresuar kullanımıdır. Bu eşyanın kullanımı sayesinde hem evdeki ihtiyaç giderilmiş olacak hem de evde fazla yer kaplamayarak yaşam alanını daraltmayacaktır.

Google da Küçük ev eşya yerleştirme şeklinde de bir arama yaptırıldığında dresuar ilk karşılaşılan eşya olmaktadır.

[safir_faq question="dolapsız evlere çözümler nelerdir?" answer="dolap hususunda problem yaşayan evlerde daha çok dresuar kullanımı ön planda tutulmaktadır."]

3- Modern Antre Dekorasyonu İçin ve Kullanışlı Mobilyaların Seçilmesi

Çekmeceli dresuarlar günümüzde çok popüler olarak kullanılmakta olup, ipucu isteyenlerde çekmeceli dresuaları kullanabilir. Hem küçük eşyalarınızı kapıdan girerken saklayacak hem de hemen ulaşabileceğiniz bir konumda tutacaktır.

Dekorasyon hataları olmadan bu mobilya yerleşimi yapmak için mutlaka dar antreler için tasarlanan minimal ölçüler tercih edilmelidir. Özellikle hem kullanışlı hem de hafif mobilyaların seçilmesi çok önemlidir. Bu sayede eviniz daha sade ve şık olacaktır.

 Dar Antre Nasıl Dekore Edilir? 10 Adımda Dar Antre Dekorasyonu

Dar antre dekorasyonu  dendiğinde akla ilk gelenler arasında kullanışlı ve az yer kaplayan mobilyalar aklımıza gelmektedir. Bu şekilde ev içerisinde düzenleme yapıldığı takdirde refah ve geniş bir ev ortamı oluşma imkanı mevcuttur.

[safir_faq question="Dar alanda mucize mobilyalar nelerdir ?" answer="evlerdeki dar alanlarda özellikle tercih edilen mobilyalar arasında en çok tercih edilen açılıp kapanan, katlanan tasarımlardır. Bu sayede evlerde bulunan dar alanları en iyi şekilde değerlendirilmektedir."]

4- Doğal ve Yapay Objelerin Birlikte Kullanılması İle Dar Antre Dekorasyonu

Antrenizde bir köşe hazırladınız ve mobilyalarınıza eşlik eden yapay çiçek ve doğal olan odun parçaları kullanabilirsiniz. Örnek olarak odun görünümlü bir çekmeceli bir masa ve etrafında yapay çiçekleri minimal vazolarda kullanılması çok şık olacaktır.

 Dar Antre Nasıl Dekore Edilir? 10 Adımda Dar Antre Dekorasyonu

Dar antreyi kullanışlı hale getirme ipuçları arasında ev ağaçlarını da kullanmak tasarım harikaları yaratabilir. Bunun için duvar renginize uygun ağaç ya da çiçeklerin seçilmesi uyumlu bir görsel şölen ortaya çıkaracaktır.

5- Aynalı Antre Dekorasyonu İle Dar Antreyi Kullanışlı Hale Getirme İpuçları

Dekorasyon konusunda ayna kullanımı antreler için farklılığın sembolü olarak karşımıza çıkıyor. Boy aynaları en fazla tercih edilen ayna modelidir. Hem eve girişte hem de çıkışta boydan kendinize bakmanız için pratik bir araç olacaktır.

Girişi komple kaplayan ayna modelleri ise modern bir görüntü sağlayıp, mükemmel bir tasarım oluşturabilir. Bu parçanın yanına mutlaka küçük çaplı ışıklandırmaların yerleştirilmesi gerekir. Çünkü girişte doğal ışıklandırma olmayacağı için bu yapılmalıdır.

 Dar Antre Nasıl Dekore Edilir? 10 Adımda Dar Antre Dekorasyonu

Ayna tercih ederken dekorasyon hataları olmaması için parçalı kullanım ve komple ayna kullanımına önceden karar verilmelidir. Sonrasında dekorasyona geçilerek ayna ve çevresi için küçük parçalarla son dokunuşlar yapılmalıdır.

[safir_faq question="1+1 küçük ev dekorasyonu paratik fikirler nelerdir?" answer="bu tarz küçük evlerde dekorasyon yapılırken en önemli eşyalar; aynalar ve biblolar olarak ön plana çıkmaktadır."]

6- Kumaş Kaplı Puf Kullanımı |Dar Hol Nasıl Dekore Edilir?

ar antreyi kullanışlı hale getirme ipuçları arasında küçük bir parça olan puflar oldukça işe yarayan parçalardır. Özellikle dresuarın iki yanına yerleştirilen renk açısından uyumlu puflar tamamlayıcı parçalar olarak karşımıza çıkmaktadır.

 Dar Antre Nasıl Dekore Edilir? 10 Adımda Dar Antre Dekorasyonu

Puflar sayesinde ayakkabılarınızı giyerken ya da eve girdiğinizde çok yorgunsanız oturmanız için hayat kurtarıcı parçalardır. Kişisel tercihe kalan puf kullanımı daha tatlı bir görünüm için kullanılabilir.

[safir_faq question="küçük evleri kullanışlı hale getirmek nasıl mümkün olur ?" answer="evde yaşayan bireylerin yaşam alanlarını daraltmayacak şekilde küçük ve ergonomik eşyalar tercih edilerek küçük olan evler kullanışlı hale getirilebilir."]

7- Ev Girişi Antre Dekorasyonu İçin Bank Kullanımı

Sokaklarda karşılaştığımız bankların daha modernleştirilmiş halleri olan bankları evde kullanmak mümkün. Üzerine güzel tablolar asılarak güzel görünüm elde etmek mümkün

[caption id="attachment_4196" align="aligncenter" width="640"] Dar Antre Nasıl Dekore Edilir? 10 Adımda Dar Antre Dekorasyonu Dar Antre Nasıl Dekore Edilir? 10 Adımda Dar Antre Dekorasyonu.[/caption]

Dar antreyi kullanışlı hale getirme ipuçları için portmanto kullanılabilir ya da ayakkabılık da güzel parçalar arasındadır. Fakat minimal ve kullanışlı olmasına dikkat edilmelidir.

8-Dar Antre Duvar Dekorasyonu İçin Raf Kullanımı

 Dar Antre Nasıl Dekore Edilir? 10 Adımda Dar Antre Dekorasyonu

Dar bir antreyi daha işlevsel hale dönüştürmek için raf ile dekore edebilirsiniz. Bu raflarda süs eşyaları kullanarak antreyi daha şık bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Özellikle asimetrik formdaki raflar dar antre dekorasyonu son derece etkileyici tasarımlar oluşturacaktır.

9-Lüks Antre Dekorasyonu İçin Kaliteli Ahşap Kullanın!

 Dar Antre Nasıl Dekore Edilir? 10 Adımda Dar Antre Dekorasyonu

Lüks bir dar antre dekorasyonu yaratmak için hiç şüphesiz kaliteli ve gösterişli ürünler tercih etmek gerekmektedir. Bu tarz bir dekorasyonda gümüş kaplamalı desuar veya kaliteli ahşaptan üretilen desuarlar tercih edilebilir. Gösterişli desuarınıza eşlik edecek modern bir ayna ve aydınlatmalarla lüks antre dekorasyonunuzu bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz.

10-Kare Hol Dekorasyonu İçin Renk Uyumuna Dikkat!

 Dar Antre Nasıl Dekore Edilir? 10 Adımda Dar Antre Dekorasyonu

Kare dar antre dekorasyonu oldukça kolay olmasına karşın doğru tercihler yapılmadığında şık görüntü oluşmaz. Kare veya dikdörtgen bir antre için simetrik aynalar kullanılması daha uygundur. Ayrıca gri-beyaz ve bej renk tonlarındaki duvarla bu alanlara ferahlık katar. Kare antrede dikkat edilmesi gereken diğer nokta ise tablo kullanımından kaçınmak gerektiğidir.

 

Takip Et, Fırsatları Yakala!