En İyi Elektrikli Süpürge Önerileri | En İyi Elektrikli Süpürge Markaları

En İyi Elektrikli Süpürge Önerileri | En İyi Elektrikli Süpürge Markaları

En iyi elektrikli süpürge önerileri pratiklik için bir mekan temizliğinde çok önemlidir. Ev temizliği, ofis temizliği, araç içi temizlik gibi yerleri hızlı ve kolay bir temizlik olması için elektrikli süpürgeler devreye girer. Teknolojini ilerlemesiyle beraber çeşitli ve daha donanımlı süpürgeler geliştirilmektedir. En küçük detaylı temizliği halleden yeni elektrikli süpürgeler, mikropları bile hapsedebilmektedir.

Çeşitli özellikleri ve büyüklüğü alıcının kafasını karıştırıp, yeni sahipler için zor bir durum olur. Sessiz ve vakum gücü yüksek olanlar tercih edilirken. Küçük olup daha işlevli olanlarda çok talep görür. Çok fazla özellik ve çeşit varken hangisinin alınması gerektiğini araştırmak gerekmektedir. Bu nedenle güncel ve var olan elektrikli süpürge modellerinin hepsi hakkında bir fikir olması gerekmektedir.   

En İyi Elektrikli Süpürge Nasıl Olmalı | Elektrikli Süpürge Özellikleri

en iyi elektrikli süpürge

En iyi elektrikli süpürge nasıl olmalı sorusunu sorusundan önce bazı teknik özellikler kullanıcılar için çok önemlidir. Kullanmak istediğiniz alan, içindeki filtre haznesi, oda temizliği için yeterince pratik mi gibi soruları cevaplandırmadan süpürge seçmemeniz rahat bir kullanım için önemlidir.

1- Filtre Uygunluğu

‘Yüksek verimli partikül tutma’ (HEPA) teknolojisi sayesinde temizlenecek alan içinde alerji problemi ve astım hastalığı olan kişi etkilenmeyecek. HEPA teknolojisi sayesinde aile içinde veya işyeri içerisinde belirli hastalığa sahip olan kişilerin gönül rahatlığıyla kullanabilmesini olanak sağlamaktadır. HEPA adlı yeni teknoloji havada bulunan çeşitli partikül ve toz tanelerin yakalayarak %85 oranında makine içinde hapsetmektedir.

2- Emiş Gücü (airwatt)

en iyi elektrikli süpürge

En iyi elektrikli süpürge emiş gücü olanı seçerken watt gücüyle emiş gücü karıştırılmamalıdır. Watt gücü ne kadar yüksek olursa olsun emiş gücünü belirtmez. Watt değeri, kullanım esnasında ne kadar elektrik harcadığını göstermektedir. Airwatt değeri, emiş gücü veya vakum gücünü göstermektedir. Süpürgenin iyi olup olmadığını anlamak için emiş gücü önemli etkenler arasındadır.

3- Pratiklik ve Aparatlar

Hane içinde tozları ve pislikleri en ince yere kadar süpürgeyle alabilmek için tasarlananlar tercih edilmelidir. Yanlarında verilen aparatlar bunun için çok önemlidir. İnce başlık, kısa başlık, uzun ve çeşitli başlıklar gibi aparatlara özen gösterilmeli. Alacağınız süpürgenin kaç çeşit aparatı olacağına dikkat edilmeli, ihtiyacınıza göre seçim yapmalısınız

En İyi Elektrikli Süpürge Çeşitleri 2021 | Elektrikli Süpürge Tavsiyeleri

en iyi elektrikli süpürge

Teknolojinin gelişmesiyle beraber çeşit çeşit elektrikli süpürge modelleri çıkmaktadır. En temelinde süpürgeler ikiye ayrılmaktadır. Elektrikli çalışanlar ve şarjlı çalışanlar. Şarjlı olanlar daha minimal ve küçük ebatlarda olduğundan dolayı mekan temizliğinden daha çok alan temizliği için kullanılmaktadır.

1- Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Bu tür süpürgelerde, çoğunun haznesi görülebilir olup temizlenen mekan kirleri oraya aktarılır ve gözle görülebilirdir. Hazne dolduğunda çöpe dökülür ve temizliğe devam ettirilir. Bu şekilde torba almanıza gerek kalmamaktadır.

2- Toz Torbalı Elektrikli Süpürge 

En çok kullanılan çeşit toz torbalı olmasıdır. Çok tercih edilmektedir. Toplanan toz ve pislikler makinenin içindeki torba haznesine dolmaktadır. Kolay bir şekilde torba çıkartılıp yenisi takılabilir. Fiyat olarak da diğer çeşitlere göre daha uygun fiyatlara satılıyor.

en iyi elektrikli süpürge

3- Siklonik Süpürgeler

Gelişmiş olan yeni teknolojinin ürünüdür. Bu süpürgeler su veya torba kullanmamaktadır. Torbasız süpürgeler gibi olup tozlar haznede toplanıyor. Emiş gücü eskise de azalmıyor. Fiyatı ve çıkardığı ses biraz fazla olmaktadır.

Elektrikli Süpürge Markası | Elektrikli Süpürge Modelleri

Markaların öne çıkan elektrikli süpürgeleri araştırılıp seçenekler halinde müşteriler için sıralanmıştır. En iyi elektrikli süpürge kullanıcı yorumları göz önünde bulunmaktadır.

1- Dyson V11

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=pPHTNoW1gDE[/embed]

  • Piyasadaki kaliteli, akıllı ve performans ürünlerinin başında gelmektedir.
  • Gücünü temizlediğiniz alana göre belirler ve üçlü modu vardır: “eko mod, turbo mod ve otomatik mod”
  • Eko modda 60 dakikaya kadar çalışabilmektedir. 9 farklı başlığı bulunup partiküllerin %99’unu temizlemektedir. Dışarıya temiz hava verir.

2- Philips Marathon Ultimate

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=mAVf3aU1yrE[/embed]

  • PC10 teknolojisiyle yüksek emiş gücü sağlar.
  • Çeşitli başlıklarla her türlü zeminde tozları ve kiri hapseder.
  • NanoClean teknolojisi sayesinde toz torbasız olup, toz bulutu oluşmasını engellemektedir.
  • Mobilya ve döşeme gibi hassas yüzeyleri temizler.

3- Arnica Tesla Premium

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=5Xj9Bo37Wdw[/embed]

  • Led göstergeli paneli ile dijital olarak seçenek ve uyarıları gösterir.
  • 3 litre toz haznesi bulunan Arnica elektrikli süpürgesi pratik hazne kullanımı sağlamaktadır. 3 fonksiyonlu emniyet kilidi bulunmaktadır.
  • Uzaktan kumanda özelliği ve yüksek verimli filtre sistemiyle beraber toz torbasız elektrikli süpürge sistemi bulunmaktadır.
  • Havada ve yerde bulunan toz ve kir partiküllerin %99’unu temizlemektedir.

Sizler için hazırladığımız diğer yazılara göz atmak için evdekordizayn.com linkine tıklayabilirsiniz. İlginizi çeken kategorilerdeki yazılarımızla evlerinize farklı dokunuşlar yapabilirsiniz.

Takip Et, Fırsatları Yakala!