Kelebek Genç Odası Takımları 2024

Kelebek Genç Odası Takımları 2024

Kelebek genç odası takımları odanıza şıklık getirmeye devam ediyor. İşte en çok tercih edilen modeller ve özel tasarımlar!

Kelebek genç odası takımı modellerinin her birinde farklı birer tasarım işlenmektedir. Kimi tasarımda romantik tema işlenirken kimi tasarımda da spor tema işlenmiştir.

Kelebek markasının mobilyalarında kaliteli özellikler kullanılmaktadır. Böylece mobilyaları uzun süreli kullanabilirsiniz. Takımların içerisinde karyola, gardırop, komedin ve çalışma masası yer almaktadır.

En Çok Tercih Edilen Kelebek Genç Odası Takımları

Kelebek genç odası takımı alırken öncelikle çocuğunuzun istediği istekleri göz önünde bulundurmalısınız. Daha sonra odanın boyutuna göre mobilyaların büyüklüğünü ayarlamalısınız.

Mobilyaların rahat ve konforlu olması önemlidir. Takımlardaki mobilyaların renk uyumu da önem taşımaktadır.

1- Kelebek Eva Genç Odası

[caption id="attachment_3230" align="aligncenter" width="640"]evdekordizayn-kelebek-genc-odasi-takimlari-en-cok-satilan-2022-1 (1) Kelebek Genç Odası Takımları | En Çok Satılan Kelebek Genç Odası Takımı 2022[/caption]

Ahşap malzeme ile gerçekleştirilen mobilyalar modern bir havayı beraberinde getirmektedir. Karyolanın başlığı üçgen yapıda oluşturulmuştur. Karyolanın boyutu çok yüksek tutulmamıştır.

Gardıropta üç adet kapalı bölme bulunur. Gardırop üzerindeki tasarım üçgen modelleri ile tamamlanmıştır. Dolabın içinde şık bir askılık bulunur. Askılık dışında raflara da rahatlıkla eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz.

Kelebek genç odası takımları arasında yer alan EVA modelinin çalışma masasında ayrıyeten çekmece veya raf bulunmamaktadır. Beyaz ve kahverengi renklerden oluşan masanın kenarlarında çift demir asılı bulunmaktadır.

Burayı dilerseniz boş kullanabileceğiniz gibi bir takım kâğıt veya defterleri de asarak farklı görüntüleri ortaya çıkarabilirsiniz. Kitaplıkta ise iki raf, bir çekmece ve bir kapalı bölme bulunur. Şifonyerde de 3 adet çekmece bulunur.

EVA takımını genç odanız için tercih edebilirsiniz. Çekmecelere bol bir şekilde yer veren takım, eşyalarınızı saklamak için birebirdir.

2- Kelebek Genç Odası Takımı | Angelic Genç Odası

evdekordizayn-kelebek-genc-odasi-takimlari-en-cok-satilan-2022-13

 

Angelic genç odası modelindeki karyolanın başlığı kumaştan tercih edilmiştir. Gençlerin beğeneceği tarza sahip, estetikten ödün vermeyen tasarımlar ile hazırlanan mobilyalar oldukça çok tercih edilmektedir.

Kelebek genç odası takımları arasında yer alan modeldeki karyola dışında çalışma masasında da 3 adet çekmece bulunmaktadır. Çalışma masasının üzerine duvara monte edilecek bir raflık takılmıştır.

Böylece masayı fazla bölme ile doldurmayarak raf eksikliği de giderilmiştir. Kitaplıkta ise öncelik raflara verilerek en altta bir çekmeceye yer verilmiştir.

Dört adet açık raf bölmesine kitaplarınızı ve aksesuarlarınızı dizebilirsiniz. Şifonyer ise beş adet çekmecesi ile sizin tüm eşya fazlalığınıza deva bulmaktadır.

Kelebek genç odası takımı içinde bulunan komedindeyse ideal iki adet çekmece bulunmaktadır. Tüm mobilyalar beyaz ve kahverengi temadan oluşurken; çekmece kulpları da siyah renkten oluşmaktadır.

Mobilyaların ayakları son derece zarif tasarlanırken, malzemelerin baş maddesi ise antik meşedir. Antik meşe ile yaratılan esrarengiz ve şık görüntü odanızın havasını değiştirecek güçtedir.

3- Kelebek Poly Genç Odası Takımı

evdekordizayn-kelebek-genc-odasi-takimlari-en-cok-satilan-2022-5

 

Kelebek genç odası takımları arasında yer alan model, Polly genç odası takımında spor bir hava işlenmiştir. Karyolanın başlığı kumaştan tercih edilmemiştir.

Ayakları düz bir model olarak tercih edilen karyolanın rengi kahverengi ve mavi olarak kararlaştırılmıştır. Çalışma masası ise, herhangi bir bölmeye yer verilmeden sade bir yapıda tasarlanmıştır.

Kelebek genç odası takımı içinde bulunan masa kahverengi tercih edilirken, sandalye karyola başlığının rengi maviden tercih edilmiştir. Gardıropta iki adet kapalı bölme ve iki adet çekmece bulunur.

Mavi renkli kısımda raflar bulunmaktadır. Eşyalarınızı gardırobun bölümlerinde rahatlıkla saklayabilirsiniz. Kitaplıkta raf iki adet iken, çekmeceler dört adettir.

Polly genç odası takımını özellikle eşya çokluğu yaşayan kişiler tercih edebilir. Odayı fazla kaplamayacak derecede büyüklüğü tasarlanan mobilyaları, kolaylıkla uzun ömür boyunca kullanabilirsiniz.

4- Kelebek Angelic Dark Genç Odası

evdekordizayn-kelebek-genc-odasi-takimlari-en-cok-satilan-2022-7

 

Kelebek genç odası takımları arasında bulunan Angelic Dark modeli oldukça çok tercih edilmektedir. Modern dokunuşlar ile oluşturulmak istenen hava elegant bir tarzdadır.

Karyola koyu renklerde tercih edilerek, başlığında açık bir renk kullanılmıştır. Çalışma masasının bir yanı düz inerken, diğer bir yanı ise imgesel bir şekilde inmektedir.

Çalışma masasında 3 adet kapalı bölme bulunur. Üzerinde ise duvara monteli bir şekilde raf bulunmaktadır.

Angelic Dark mobilyaları ile odanıza konfor, zarafet getirmektedir. Kitaplıkta yoğunluk raflara verilirken bir adet çekmeceye de yer verilmiştir.

Şifonyer uzun ve ince bir yapıda beş çekmeceden oluşur. Takımın bir diğer yıldız parçası gardıroptur. Gardırobun orta kısmında camlı bir bölüm bulunur.

Kelebek genç odası takımları arasında bulunan modeldeki dolabın içinin görünmesini istemiyorsanız içerisine perde de takabilirsiniz. Gardırobun üç adet çekmecesi bulunur. Bunun yanı sıra iki yanda, birer tane kapalı bölmeler bulunur.

Kelebek genç odası takımı içerisinde bulunan dolaptaki cam kapaklı alanın içinde askılıklar yer almaktadır. Gardırobun içerisi rahatlıkla eşyalarınızı alabilir. Özellikle koyu renk severler için Angelic Dark modeli tercih edilebilir.

5- Kelebek Mixage Genç Odası | Bazalı Genç Odası

evdekordizayn-kelebek-genc-odasi-takimlari-en-cok-satilan-2022-8

 

Mixage genç odası takımında bulunan karyolada kahverengi ve füme rengi tercih edilmiştir. Konfor ve rahatlığı sunan karyolanın oldukça sade bir tarzı bulunur. Gardıropta ise üç renk kombinlenmiştir.

Beyaz, kahverengi ve mavi renklerinden oluşan gardırobun içerisinde raflar ve askılık bulunmaktadır. Dolabın tasarımı alışagelmişin dışında farklı bir tasarımdır. Açık bölmeleri de bulunan dolabın açık kısımlarına aksesuar koyabilirsiniz.

Kelebek genç odası takımları arasında bulunan modeldeki çalışma masasında üç adet kapalı bölme bulunur. Onun dışında sağ tarafı düz bir demir ile zemine desteklenmiştir. Kitaplıkta da kapalı alanlar bulunur.

Şifonyerde iki adet kapalı alan ile iki adet açık bölme bulunur. Kelebek markası bu modelinde modern dokunuşlar ile konforu bir arada sunmaktadır.

6- Kelebek Cara Genç Odası | Kelebek Genç Odası Takımları Vivense

evdekordizayn-kelebek-genc-odasi-takimlari-en-cok-satilan-2022-12

 

Kelebek genç odası takımı Cara modelinde bulunan karyola ahşaptan yapılmıştır. Samimi bir görüntüyü oluşturan yalın ahşabın kullanımı odanıza hava katacaktır.

Ahşap karyolanın başlığı beyaz renk kumaştan yapılmıştır. Gardırop aynı şekilde yalın ahşaptan yapılmış olup, orta bölümüne ayna sabitlenmiştir. Şifonyer ve kitaplıkta aynı şekilde ahşaptan oluşmuştur.

Kelebek genç odası takımları modelinin kitaplığı ince formu ile fazla yer kaplamamaktadır. Çalışma masasının formu da çok büyük değildir. Saf ahşap malzemesi ile yapılan mobilyalar odanızı samimi bir havaya kavuşturur.

7- Kelebek Ranzalı Genç Odası Takımları

evdekordizayn-kelebek-genc-odasi-takimlari-en-cok-satilan-2022-10

 

Kelebek genç odası takımı için hazırlanmış olunan bir ranza takımı bulunmamaktadır. Ancak takım yerine ranzayı tekli bir şekilde alabilirsiniz. Görselde görünen ranza ahşap yapıdan oluşturulmuştur.

Merdivenleri ise metalden tercih edilerek; sarı ve siyah renkleri ile tamamlanmıştır. Ranza çeşitlerine Alfemo genç odası takımlarından da bakabilirsiniz.

İstikbal Genç Odası Karşılaştırma

evdekordizayn-kelebek-genc-odasi-takimlari-en-cok-satilan-2022-2

 

Üst düzeyde bir tasarıma sahip olan modelin isimi Palet genç odasıdır. Karyolanın alt kısmında raflar bulunmaktadır. Bu detay Kelebek genç odası takımı içerisindeki detaylarda bulunmayan bir özelliktir.

Gardırobun iki kapağı ve yan tarafında da aynalı bir kapalı bölmesi daha bulunur. Çalışma masasında da Kelebek genç odalarına göre farklı tasarımlar işlenmiştir.

Çalışma masasının altında raf bulunmaktadır. Kitaplarınızı yerleştirebileceğiniz raf masanın üzerinde de yerini alır.

Enza Home Genç Odası Karşılaştırma

evdekordizayn-kelebek-genc-odasi-takimlari-en-cok-satilan-2022-3

 

Kelebek genç odası takımları ile Enza Home takımları arasında farklılıklar bulunmaktadır. Görseldeki takımda bulunan çalışma masası iki adet çekmeceyi, sağ yana dayalı bir şekilde bulundurmaktadır.

Karyola rafine tasarım tarzı ile özgünleştirilmiştir. Komedin ise bir küçük, bir büyük çekmeceden oluşur. Komedinde beyaz ve gri renk tasarımı tamamlamıştır.

Kelebek genç oda takımı ile aralarındaki en büyük fark tasarım farkıdır. Benzerlikleri ise genç tarzına ve ruhuna hitap ediyor olmalarıdır.

Yataş Genç Odası Takımları Karşılaştırma

evdekordizayn-kelebek-genc-odasi-takimlari-en-cok-satilan-2022-9

 

Bazanın başlık tasarımı kumaştan özgün bir tarz ile oluşturulmuştur. Farklı fonksiyonel bir özelliği, başlık kılıfının çıkarılabilir olmasıdır. Temizlemek için kılıfı çıkartarak işleminizi rahatça gerçekleştirebilirsiniz.

Kelebek genç odası takımları içerisinde bulunan karyola ve bazaların da kendine özgü tasarımları bulunmaktadır.

Doğtaş Genç Oda Takımları Karşılaştırma

evdekordizayn-kelebek-genc-odasi-takimlari-en-cok-satilan-2022-6

 

Doğtaş markasının genç odası takımları arasında bulunan Palermo Pera modeli kız odası takımı veya erkek takımı için de uygundur. Karyolanın başlığı kumaş kaplı ve alt kısım malzemesi de ahşaptandır.

Çalışma masası ise saf ahşaptan bölmesiz klasik bir tasarımdan yapılmıştır. Kitaplıkta iki adet çekmece ve dört adet raf bulunur. Bu raflardan birisi kendi içinde de dört parçaya ayrılmıştır.

Kelebek genç odası takımları ile Doğtaş markası modelleri arasındaki en büyük fark çalışma masalarıdır. Kelebek markasının masaları daha fonksiyonel özellikleri taşımaktadır.

Kelebek Genç Odası Takımı Fiyatları

evdekordizayn-kelebek-genc-odasi-takimlari-en-cok-satilan-2022-4

 

Kelebek markasının genç odası takım fiyatları model farkına göre değişiklik göstermektedir. Her modelde kullanılan malzeme farklılığı da fiyatı etkiler.

Bunların yanı sıra indirimlere ve fırsatları da takibe almalısınız. Böylece uygun fiyatlı takımlardan veya mobilyalardan yararlanabilirsiniz.

Takip Et, Fırsatları Yakala!