En Başarılı Dekorasyon Uygulamaları Nelerdir?

En Başarılı Dekorasyon Uygulamaları Nelerdir?

En başarılı dekorasyon uygulamaları, dekorasyonda ihtiyacınız olan fikirlere kolayca ulaşabilmeniz için tasarlanmıştır. Bilindiği üzere ev tasarlamak her yönüyle oldukça zor bir iştir. Çünkü hangi parçaların uyumlu olabileceği ve dekorasyonu tamamlayabileceğini kestirmek gereklidir.

Tasarım yapabilmek adına oluşturulan dekorasyon uygulamaları, yaşam alanlarınızı düzenlerken ihtiyacınız olan detayları tamamlayabilecektir. İç mimar çizimleriyanı sıra yeni bir dekorasyon projesi öncesinde tüm detayları belirlemek ve daha somut şekilde göstermek dekorasyon programları ile mümkündür.

En Başarılı Dekorasyon Uygulamaları Listesi

[caption id="attachment_2553" align="aligncenter" width="640"]En Başarılı Dekorasyon Uygulamaları Nelerdir? En Başarılı Dekorasyon Uygulamaları Nelerdir?[/caption]

En başarılı dekorasyon uygulamaları yer alan bu liste çevrimiçi olarak kullanılabilecektir. En ideal oturma düzenini bulabileceğiniz bu uygulamada model, desen ve renk konusunda başarılı önerilerde bulunulmaktadır.

https://www.youtube.com/watch?v=uU1YaGC6DEE

Uygulamalar doğru kullanıldığı takdirde, gerçekten hayalini kurduğunuz modern, şık ve estetik bir yaşa alanı oluşturabilirsiniz. Örneğin lacivert koltuk modelleri ile dekorasyon önerileri içerisinden seçim yapabilir, bu dekorasyon önerilerini 3D formatında inceleyebilme fırsatı bulabilirsiniz. İşte bu noktada yararlanabileceğiniz akıllı telefonlar için ev dekorasyon uygulamaları

1- Roomstyler

En Başarılı Dekorasyon Uygulamaları Nelerdir?

Evinizde farklı tasarımlar oluşturmak isterseniz bu 3D ev tasarım programı için bir şans vermelisiniz. Yerleşim planınızı bir üst levele taşımak için tercih edebileceğiniz bu uygulama IOD ve Android cihazlar için indirilebilecektir. Uygulama arayüzü son derece basit olduğu için kullanımı da çok kolaydır.

Dekorasyon ile ilgili hazır galeri fotoğrafları incelenebileceği gibi kendi kendinize 3D tasarımlar yapabilmenizde mümkün olacaktır. Dekorasyon programları içerisinde ücretsiz bir seçenek olan Roomstyler üzerinden tüm kategorilerden ürünleri araştırabileceğiniz gibi, dilerseniz bu ürünleri satın alma fırsatı bulabilirsiniz.

Roomstyler İndir

2- Desing A Room

En Başarılı Dekorasyon Uygulamaları Nelerdir?

Oturduğunuz yerden dekorasyon tasarımı yapabileceğiniz bu uygulama ücretsiz olup akıllı telefonlara kolayca indirilebilecektir. Konforlu bir şekilde kullanılan bu uygulama salon, oturma odası, yatak odası ve mutfak gibi pek çok alanın dekorasyonu hakkında yüzlerce fikir verebilir. Çağdaş, geleneksel ya da globalin şeklinde dekorasyon tasarımlarında bulunabileceğiniz bu dekorasyon programları, tasarımınıza uygun olması için birçok marka ile iletişim kurabilmenizi destekleyecektir.

Desing A Room İndir

3- Planner 5D

En Başarılı Dekorasyon Uygulamaları Nelerdir?

Bu ev dekorasyon uygulaması PC ya da akıllı telefonlara indirilerek kullanılabilmektedir. Piyasadaki en kapsamlı dekorasyon uygulaması olan bu program, küçük mimari detaylara bile geniş bir spektrum ile yer verebilecektir. Uygulamada yer alan galeriden, dekorasyon dizaynı yapabileceğiniz gibi kafanızdaki tasarımlara bu programla yer verebilirsiniz. Güncel ve modayı uygun parçalar istiyorsanız, bu uygulamaya bir şans verebilirsiniz.

Planner 5D indir

4- Homestyler

En Başarılı Dekorasyon Uygulamaları Nelerdir?

En başarılı dekorasyon uygulamaları arasında yer alan Homestyler, profesyonel bir program oluşu ile bir adım öne çıkmaktadır. Kullanıcı dostu bu program sürükle ve bırak sistemi ile kendi dekorasyonunuzu oluşturabilmenize fırsat tanımaktadır. Üç boyutlu özelliğine sahip bu program ile hayalinizi kurduğunuz ev dekorasyonunu yalnızca birkaç dakikada oluşturabiliyorsunuz. Neredeyse tüm dekorasyon ürününü bulabileceğiniz bu dekorasyon programları geniş spektrumlu oluşuyla da beklentinizi karşılamaktadır. En güzel yanı ise oluşturduğunuz dekorasyonunun çıktısını alarak canlı bir hale getirebilmenizdir.

Homestyler indir

5- The Home Renovator

En Başarılı Dekorasyon Uygulamaları Nelerdir?

Başarılı ve geliştirilmiş bir uygulama olan bu program, Android ve IOS cihazlar için uyumludur. Bu uygulama sayesinde kartonpiyer, boya, fayans, duvar, zemin, tavan ve döşemelerdeki basit değişikliklere bile yer verebiliyorsunuz. Ev tasarım programı ücretsiz seçeneklerden olan The Home Renovator, tasarlamayı düşündüğünüz dekorasyon ile ilgili kabataslak bir bütçe bile çıkarabilecektir. Üstelik, gerektiğinde bu uygulama üzerinden dekorasyon ürünleri bulabileceğiniz toptancılar ile işbirliği de yapılabilecektir.

The Home Renovator indir

6- Sweet Home 3D

En Başarılı Dekorasyon Uygulamaları Nelerdir?

En başarılı dekorasyon uygulamaları arasında bulunan Sweet Home 3D evlerin yaşam düzeni üzerinde değişiklik yapmak için tasarlanmıştır. İsteğe göre uyarlama yapabileceğiniz bu uygulamada herhangi bir ücret talebi söz konusu değildir. Bu 3D ev tasarım programı ile tüm parçaları birleştirerek, tamamen kendi zevkinize göre yaşam alanı dizayn edebilirsiniz. Üstelik yine bu dekorasyon programları ile kaydetme, dışa aktarma ve yönlendirme gibi işlemlerin yapılabilmesi mümkündür.

Sweet Home 3D indir

7- Ikea Home Planner

En Başarılı Dekorasyon Uygulamaları Nelerdir?

IKEA Oda tasarla uygulaması olarak da bilinen bu program, yaşam alanlarını şekillendirmek isteyenler için oldukça uygundur. Ücretsiz olan bu uygulama çevrimiçi olarak indirildiğinde, yerleşim planı yapabilmenizi ve eşyaların tümünü kombin yapabilmenize imkan sağlamaktadır. Mağazanın mobilya ve dekorasyon ürünlerini içeren, galeriden seçim alabileceğiniz bu enbaşarılı dekorasyon uygulamaları üzerinden de fiyat alabilirsiniz.

Ikea Home Planner indir

8- MagicPlan

En Başarılı Dekorasyon Uygulamaları Nelerdir?

Kullanıcıların tarattığı fotoğraflardan yerleşim planı yapabileceğiniz MagicPlan, IOS ve Android uyumludur. Ölçüp biçme ile uğraşmayacağınız uygulama, çizim yapmadan konforlu bir görüntü elde etmenizi sağlayacaktır. Bu konuda acemi olan birçok insanın bile rahatça kullanabileceği uygulama geniş kategori içeriği sayesinde her yaşam alanı hakkında detay verebilecektir. Ücretsiz olan bu dekorasyon programları çevrimiçi konumunda kullanılabilecektir.

MagicPlan indir

9- En Başarılı Dekorasyon Uygulamaları: HomeByMe

En Başarılı Dekorasyon Uygulamaları Nelerdir?

En başarılı dekorasyon uygulamaları arasında yer alan HomeByMe, evini dekore et programı olarak sıkça tercih edilmektedir. İki boyutlu olan uygulama temelde bir ev inşa edebilmenize ve her detayına yer verebilmenize yardımcı olabilmektedir. Gerekli düzenlemeyi yaptıktan sonra, tasarladığınız dekorasyonu 3D boyutuna kavuşturarak inceleyebilirsiniz. İnternet erişimli olan bu uygulama IOS ve Android cihazlar tarafından kullanılabilecektir.

HomeByMe indir

10- SmartDraw

En Başarılı Dekorasyon Uygulamaları Nelerdir?

En başarılı dekorasyon uygulamaları içerisinde yer alan SmartDraw, görsel grafik ve sunumlar için geliştirilmiştir. Yerleşim planı yapabilmeniz için özel tasarlanan alanı ile dekorasyon ile ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Yalnızca evler için değil binalar, ofisler ya da benzeri ortamlar içinde bu uygulamayı tercih edebilirsiniz. Belirli bir süre ücretsiz olarak deneme fırsatı bulabileceğiniz bu dekorasyon programları için sonrasında belirli bir ödeme yapmanız gerekecektir.

SmartDraw indir

Takip Et, Fırsatları Yakala!