Bahçe Dekorasyonu Mobilyası Markaları 2024

Bahçe Dekorasyonu Mobilyası Markaları 2024

Bahçe dekorasyonu mobilyası markaları arasından en kaliteli ve şık bahçe mobilyaları satın alarak bahçenizin tadını çıkarın.

Yaz mevsimin yaklaşması ile birlikte bahçe dekorasyonunda yapılacak değişiklikler konuşulmaya başlandı. Bahçe dekorasyonunda peyzaj alanıyla birlikte en büyük öne sahip unsurlardan biri de bahçe mobilyalarıdır. Dayanıklı ve taşınabilir bahçe mobilyalarını uzun süreli olarak kullanabilirsiniz.

Bahçe Dekorasyonu Mobilyası Markaları 2022

Bahçe dekorasyonu mobilyası markaları içerisinden bahçenizin büyüklüğüne göre mobilya seçimi yapabilirsiniz. Kalabalık sofralar ve geniş oturma alanları ya da küçük bir oturma köşesi… Bu yaz mevsiminin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz bahçe dekorasyonları için en iyi bahçe mobilyaları markalarını sizler için araştırdık.

En İyi Bahçe Dekorasyonu Mobilyaları Markaları

Bahçe keyfini yaşamak isteyenler bahçe dekorasyonu mobilyası markaları hakkında bilgi edinerek kaliteli ve şık tasarımlar yaratmak istemektedir. Farklı markaların özgün stilleri ile bahçenizi görsel bir şölen alanına dönüştürün. Bahçenizde bulunmasını istediğiniz mobilyalarınızı satın alabileceğiniz farklı markaları inceleyerek size en uygun mobilyaları seçin.

1- Bahçe Dekorasyonu Mobilyası Markaları | Koçtaş Bahçe Mobilyası

Bahçe Dekorasyonu Mobilyası Markaları 2022

Koçtaş bahçe mobilyaları bir bahçe dekorasyonunda ihtiyacınız olan her şeye sahip. Ahşap malzeme ve canlı renk seçeneklerine sahip bahçe mobilyaları farklı konseptlerdeki bahçe dekorasyonlarıyla uyum sağlamaktadır. Hem takım halinde hem de tek olarak satın alabileceğiniz Koçtaş bahçe mobilyalarını Koçtaş online satış adresinden veya mağazalardan satın alabilirsiniz.

2- Özdilek Bahçe Mobilyası

Bahçe dekorasyonu mobilyası markaları arasında ön plana çıkan Özdilek bahçe mobilyaları bahçe keyfini doyasıya yaşayacağınız ortamlar yaratıyor. Bahçe, balkon ve teraslarınız için ihtiyacınız olan her ürünü burada bulabilirsiniz.  Klasik ve modern bahçe mobilyası modelleri ile Özdilek pek çok seçenek sunmaktadır.

Bahçenizin doğal görünümünü devam ettirecek bahçe mobilyaları ile doğal yaşamın tadını çıkarın. Açma ve kapama özelliğine sahip masalarla hem aileniz hem de misafirleriniz için konforlu bir alan oluşturun. Bahçe konforunu en iyi sağlayan bahçe mobilyası modelleri sayesinde sevdiklerinizle unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

3-Modoko Bahçe Mobilyaları

Bahçe Dekorasyonu Mobilyası Markaları 2022

Dekorasyon zevkinizi yansıtan ekonomik bahçe mobilyası arayışınızı sonlandıracak diğer marka ise Modoko. Doğanın renklerinden ilham alarak tasarlanmış bu bahçe mobilyaları oldukça dayanıklıdır. Modoko bahçe mobilyaları zorlu hava koşullarına dayanıklılığı ile öne çıkmaktadır.

4- Tepe Home Bahçe Mobilyaları

Bahçeler hem görsellik hem de konforun bir arada olduğu dekorasyonlara ihtiyaç duymaktadır. Görülmeye değer nitelikte olan Tepe Home bahçe mobilyaları en çok tercih edilen markalar arasına yer alıyor. Tepe Home bahçe mobilyaları sevdiklerinizle özel anlarınızı paylaşabileceğiniz bahçe mobilyalarına erişebileceğiniz en kaliteli markalardan biridir.

5- Tekzen Bahçe Mobilyaları

[caption id="attachment_3482" align="aligncenter" width="640"]Bahçe Dekorasyonu Mobilyası Markaları 2022 Bahçe Dekorasyonu Mobilyası Markaları 2022[/caption]

Bahçe dekorasyonu mobilyası markaları arasında yer alan Tekzen bahçe masa ve sandalye takımları bahçenizin en güzel köşesinde yerini almaya geliyor. Bahçe oturma grupları ile bahçenizde otururken kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Her yıl yeni bahçe mobilyası modelleri ile karşınıza çıkan Tekzen bahçe mobilyalarının tüm ürünlerini sunmaktadır.

6- İkea Bahçe Mobilyaları

Bahçe Dekorasyonu Mobilyası Markaları 2022

İkea şık, kaliteli ve bütçe dostu bahçe mobilyasının en güzel modellerini bulabileceğiniz bir markadır. Uzun yıllardır tekstil sektöründe yer alan marka kalitesini kanıtlayarak müşterilerinin takdirini almayı başarmıştır. Hamak, dinlenme koltuğu, yemek masası veya oturma grubu… Bahçeniz için gerekli olan tüm mobilyaları buradan alabilirsiniz.

Bahçe Mobilyası Modelleri |Suya Dayanıklı Bahçe Mobilyaları Hangileri?

Bahçe dekorasyonu için farklı mobilya modelleri üretilmektedir. Bahçe dekorasyonu mobilyası markaları içerisinde stilinizi yansıtan pek çok modeli bulabilirsiniz. Bahçe mobilyası modellerine kısaca göz attıktan sonra bahçenize en uygun mobilya modellerini seçmeniz daha kolay olacaktır.

1- Rattan Bahçe Mobilyaları

Rattan ağacından üretilen rattan bahçe mobilyaları şık ve konforlu ürünlerdir. Ancak hava koşullarına karşı yeterli dayanıma sahip olmamalarından dolayı daha çok kış bahçelerinde kullanılmaktadır. Dayanıklı olan modelleri ise genellikle sık ve çift örgülüdür.

Bahçe Dekorasyonu Mobilyası Markaları 2022

İç konstrüksiyonu alüminyumdan olan rattan mobilyalarda plastik rattan örgüsü kullanılabilmektedir. Bu modellerdeki mobilyalar hava koşullarına dayanıklı olduklarından dış mekanlarda da rahatlıkla kullanılabilmektedir.

2-Plastik Bahçe Mobilyaları

Bahçe Dekorasyonu Mobilyası Markaları 2022

Bahçe dekorasyonunda ahşaptan sonra en çok kullanılan malzeme plastiktir. Hem uygun fiyatlı olması hem de hava koşullarına dayanıklı olması plastik bahçe mobilyalarını cazip kılmaktadır. Ancak bu kategorideki mobilyalarda kullanılan plastiğin ısıdan etkilenmeyen yapıda olması gerekmektedir. Ayrıca güneşten etkilenmeyen ve  renk solması oluşturmayacak malzemeler tercih edilmelidir.

3-İriko Bahçe Mobilyaları

Bahçe Dekorasyonu Mobilyası Markaları 2022

İriko ağacından üretilen İriko bahçe mobilyaları dış mekanla uyum sağlayan ürünlerdir.  Sert hava koşullarına dayanıklılığı ile bilinen iriko doğal görünümü ile bahçe dekorasyonunun tamamlayıcısı olmaktadır. Bahçe dekorasyonu mobilyası markaları iriko bahçe mobilyalarını farklı konseptlerde tasarlamaktadır.

4- Sedir Bahçe Mobilyaları

Bahçe Dekorasyonu Mobilyası Markaları 2022

Ahşap bahçe mobilyaları üretiminde kullanılan ağaçlardan biri de sedirdir. Sedir ağacının kurutulması ile üretilen bu modelde ağacın kurutulmasından ötürü çatlama oluşabilmektedir. Bu riski ortadan kaldırmak için yağlama işlemi yapılmaktadır. Özel boyalar ile farklı renklerde yağlama yapılan bu model bahçenizde canlı bir hava oluşturur.

5- Teak Bahçe Mobilyaları

Farklı bahçe dekorasyonu mobilyası markaları arasında bulabileceğiniz teak bahçe mobilyaları da ahşap mobilya grubunda yer almaktadır. Teak ağacından üretilen bu mobilyaların her sezon başında bakım yağları ile yağlanması gerekir. Doğru şekilde bakımı yapılan teak bahçe mobilyaları uzun yıllar renklerini korur.

Bahçe Dekorasyonu Mobilyası Markaları 2022

Yağlama yapılmayan mobilyaların yapısında bir bozulma olmaz. Ancak renkleri zamanla değişir. Teak bahçe mobilyaları suya dayanıklı bahçe mobilyaları arasında yer almaktadır.

İlginizi çekebilir: Mobilya alırken dikkat edilmesi gereken 6 husus

Bahçe Dekorasyonu Mobilyası Markaları 2022|Bahçe Mobilyası Fiyatları

Bahçe dekorasyonu mobilyası markaları kalitesine göre farklı fiyat aralıklarında satış yapmaktadır. Fiyatlar tercih edilen malzemeye ve mobilya modeline göre değişkenlik göstermektedir. Bununla birlikte mobilya boyutları ve çeşitleri de fiyata aralığı üzerinde etkilidir.

Bahçe Dekorasyonu Mobilyası Markaları 2022

Bahçe dekorasyonu mobilyası markaları içerisinde ahşap malzemeden üretilen bahçe mobilyalarının fiyatları diğer malzemelere göre daha yüksektir. Tekli ürünler ve plastik malzemeden üretilen bahçe mobilyaları ise daha uygun fiyat aralıklarında yer almaktadır.

Ucuz Bahçe Mobilyaları için 2. El Bahçe Mobilyaları Deneyin!

Bahçe dekorasyonu için ekonomik alternatifler arayan pek çok kişi ikinci el bahçe mobilyalarına yönelmektedir. İkinci el bahçe mobilyalarını teşhir ürünlerinin satıldığı online sitelerden inceleyebilirsiniz. Deformasyonu yüksek olmayan bahçe mobilyalarından size uygun olanları satın alabilirsiniz. Ancak bu ürünler kalite ve dayanıklılık açısından beklentinizi karşılamayabilir.

Balkon Mobilyaları Nasıl Seçilir?

Bahçe ile ev arasında zaman zaman geçiş görevi gören balkonlar da bahçeler gibi açık alanlardır. Bu nedenle balkon mobilyaları da bahçe mobilyalarında olduğu gibi hava koşullarına dayanıklı olmalıdır. Hava koşullarına dayanıklı olmayan metal mobilyalar ya da yeterli dayanıma sahip olmayan ahşap mobilyalar kısa sürede deformasyona uğrar.

Bahçe Dekorasyonu Mobilyası Markaları 2022

Bahçe dekorasyonu mobilyası markaları arasında kolayca bulabileceğiniz balkon mobilyaları seçiminde önceliği kalite ve dayanıklılığa vermeniz gerekir. Ayrıca mobilyalarınızın bakımını düzenli bir şekilde yaparak uzun süre kullanmaya devam edebilirsiniz. mobilya seçimi hakkında detaylı bilgi edinmek için mobilya seçimi için en önemli püf noktları 6 başlıkta nelerdir tıklayın.

Küçük Balkon Mobilyaları

Balkonlarınız için mobilya seçerken dikkat etmeniz gereken diğer unsur ise balkon büyüklüğüdür. Bahçe dekorasyonu mobilyası markaları farklı balkon büyüklüklerine uygun mobilyalar tasarlamaktadır. Küçük bir balkonunuz varsa minimalist bahçe mobilyalarını kullanabilirsiniz.

 

 

 

Takip Et, Fırsatları Yakala!