Kiremit Berjer Modelleri ile Dekorasyon Fikirleri 2024

Kiremit Berjer Modelleri ile Dekorasyon Fikirleri 2024

Kiremit berjer ile alışılagelmiş dekorasyonlarınızı sıra dışı tasarımlara dönüştürün. Konforlu ve şık dekorasyonlar için kiremit rengi berjer modelleri!

[caption id="attachment_3312" align="aligncenter" width="640"]Kiremit Berjer Modelleri ile Dekorasyon Fikirleri 2022 Kiremit Berjer Modelleri ile Dekorasyon Fikirleri 2022[/caption]

Özgün tasarımları ve sayısız model seçenekleri ile evinize farklı bir hava katan berjerleri evinizin tüm mekanlarında kullanabilirsiniz. Çoğunlukla salon ve oturma odası dekorasyonlarında tercih edilen kiremit rengi berjerlerin en önemli özelliği kişisel zevklerinize uyumlu seçeneklere sahip olmasıdır.

İster salonunuzun okuma köşesinde isterseniz hobi odalarınızda kullanın. Kiremit berjerler İstediğiniz her mekana canlılık ve ahenk katabilecek özelliklere sahiptir. Dekorasyon konseptinizi en iyi tamamlayacak kiremit rengi berjer almadan önce fikir sahibi olmak istiyorsanız sizi kiremit berjere dair detaylarla baş başa bırakıyoruz.

Kiremit Berjer ile Uyumlu Renkler

Kiremit rengi berjer evinize sonbaharın sıcak ve ferah atmosferini taşır. Sıcak, enerjik ve samimi mekanlar yaratmak için kiremit rengini dekorasyonlarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Son yıllarda bir moda akımı haline gelen kiremit rengi berjerler dekorasyonlarınıza özgün dokunuşlar yapmanız için geniş özgürlük alanı tanır.

Kiremit Berjer Modelleri ile Dekorasyon Fikirleri 2022

Kiremit rengi her tarza uygun olduğundan kiremit berjerlerinizi kullanırken dekorasyonlarınızda uyum yakalamakta hiç zorlanmazsınız. Tercih ettiğiniz kiremit berjerlerin diğer mobilyalarınızla ritmik bir uyum yakaladığını hayal edin. Mekanlarınız adeta birer görsel şölen alanına dönüşecektir.

Kiremit rengi berjerleri duvar boyası, perde, abajur, halı ve diğer koltuk takımlarınızla kombinleyebilirsiniz. Doğru ve etkili şekilde kombinlenmiş kiremit berjer diğer dekorasyon ürünlerinizle uyum yakaladığında mekanlarınızı eşsiz bir görünüme kavuşturur.

1. Kiremit Rengi Berjer İle Uyumlu Fon Perde Renkleri

Kiremit berjer ile en çok uyum sağlayan perde modellerinin başında fon perdeler gelmektedir. Fon perdeler dekoratif görünümleri sayesinde kiremit rengi berjerle uyum yakaladığında son derece etkileyici bir görünüm oluşturur. Kiremit rengi berjerleriniz varsa antrasit gri tonlarındaki fon perdeleri tercih edebilirsiniz. Kiremit berjerin perde rengi uyumunda ikinci seçenek olarak vizon rengi ön plana çıkmaktadır.

Kiremit Berjer Modelleri ile Dekorasyon Fikirleri 2022

Yoğun ve etkileyici kiremit rengi, vizon veya gri ile kombin edildiğinde denge oluşturur. Açık gri tonları ve krem rengi fon perdeler kiremit rengi berjer ile oldukça uyumludur. Klasik tarza düşkünlüğünüz varsa ve dantelli fon perde kullanmayı tercih ediyorsanız beyaz fon perde beklentinizi karşılayacak ideal seçim olacaktır.

2. Kiremit Berjer İle Uyumlu Duvar Boyası Rengi

Kiremit rengi berjer kullanımda doğru duvar boyası rengi mekan algısını baştan aşağı değiştirebilecek güçtedir. Bu noktada halı, perde ve diğer aksesuarların rengi ve modeli de önem taşımaktadır. Kiremit berjerlerin bulunduğu odanızda kiremit rengini tamamlayacak açık renk tonlarını tercih etmeniz avantaj sağlayacaktır.

Kiremit Berjer Modelleri ile Dekorasyon Fikirleri 2022

Duvar boyası olarak kullanabileceğiniz en risksiz renk elbette beyaz duvar boyası olacaktır. Ancak farklı bir atmosfer yaratmak istiyorsanız kiremit berjerlerinizle gri duvar boyasının eşsiz uyumunu deneyebilirsiniz.

Geniş yelpazeli renk kombinasyonlarına açık olan kiremit berjer ile kemik beyazı ve romantik kahve tonlarının uyumu da görülmeye değerdir. Duvar boyasının yanı sıra bu renk uyumlarını duvar kağıdı seçimlerinizde de değerlendirebilirsiniz.

3. Kiremit Berjer İle Uyumlu Halı Rengi

Halı ve kiremit rengi berjer ayrı parçalar olarak çok güzel görünse de uyumlu bir şekilde eşleşmemişlerse ev dekorasyonunuz istediğiniz görünümü yakalayamayabilir. Bu nedenle berjer ve halı arasında bir renk dili olması dikkat etmelisiniz. Halı ve berjer renk uyumunu birden fazla yöntemle yakalayabilirsiniz. Örneğin halınızın küçük detaylarının kiremit rengi olması berjerle uyumlu olması için deneyebileceğiniz ilk yöntemlerdendir.

Kiremit Berjer Modelleri ile Dekorasyon Fikirleri 2022

Kiremit ağır bir renk tonu olduğundan kiremit renginde halı kullanmanız mekanı boğucu hale getirebilir. Bu nedenle küçük detaylarda kiremit renginin olması tamamlayıcı bir etki yaratmanız için yeterli olacaktır.

Gri renk halı, kiremit berjer ile inanılmaz bir uyum meydana getirir. Açık bej halılar da kiremit berjerler ile en iyim uyum sağlayan renklerden biridir. Ayrıca gri rengini yalnızca halılarda değil diğer mobilyalarınızda kullanabilirsiniz.

4. Kiremit Berjer İle Uyumlu Abajur Rengi

Aksesuarlar dekorasyonda süs amacıyla kullanılan etkili tasarım ürünleridir. Koltuk takımı, halılar, duvar, perde gibi bütün tasarım ürünlerinden sonra seçilmesi gereken aksesuar parçalarının evde fazlalık gibi durmaması önemlidir. Bu nedenle dekorasyon tarzınıza uygun özenle seçilmiş aksesuarları tercih etmelisiniz.

Kiremit Berjer Modelleri ile Dekorasyon Fikirleri 2022

Kiremit rengi berjer ile uyumlu aksesuarlar evinize şık ve sade bir görünüm kazandırabilir. Bunun için beyaz ve gri renklerini kullanabilirsiniz. Siyah ve altın renkli aksesuarlar da kiremit berjerler ile uyum sağlayacak diğer renklerdir. Sade ve şık dekorasyon fikirleri için sade ve şık dekorasyon nasıl yapılır yazımıza göz atabilirsiniz.

5. Kiremit Rengi Berjer İle Uyumlu 3’lü Koltuk Rengi

Berjerler koltuk takımının bir parçası olmamasına karşın koltuk takımı ile uyum sağlamalıdır. Başlı başına bir mobilya parçası olan berjerler ev dekorasyonunun aykırı çocuğu konumundadır. Evdeki tüm eşyalarla harmanlanmalı ve yalnızlığından kurtarılmalıdır ki ev dekorasyonu bir bütün halini alabilsin.

Kiremit Berjer Modelleri ile Dekorasyon Fikirleri 2022

Kiremit berjer ile üçlü koltuk takımları şık dekorasyonlar oluşturabilir. Dekorasyonda gri, antrasit, siyah ve beyaz gibi renkler ağırlıkta ise pastel renklerde üçlü koltuk takımı kullanabilirsiniz. Kiremit rengi berjer antrasit renk koltuk takımları, vizon rengi ve antrasit halı ile buluştuğunda ulaşılmaz bir tarz yaratır.

Kiremit Rengi Berjer İle Dekorasyon Fikirleri

Birçok modelde üretilen berjerler tüm dekorasyon tarzlarına hitap edecek seçeneklere sahiptir. kiremit berjer koltuk modelini doğru seçtiğinizde vintage, klasik, retro ve modern ev dekorasyonlarında kullanabilirsiniz. Bu noktada dikkat etmeniz gereken ise berjeri doğru yere konumlandırmaktır.

Kiremit rengi berjer doğru konumlandırılırsa evinizin baş dekoratörü halini alabilecek bir parçadır.

1. Klasik Salon Dekorasyonu

Klasik salon dekorasyonunda tercih edilecek mobilyaların klasik dekorasyon çizgisinin dışına taşmaması gerekir. Hem modern hem de klasik tasarımlarla eşleşen berjer seçenekleri bulunmaktadır. Salon dekorasyonunda kiremit rengi berjer kullanımı salonunuza retro havası katacaktır.

Kiremit Berjer Modelleri ile Dekorasyon Fikirleri 2022

Klasik bir salon dekorasyonun klasik modeldeki kiremit berjer kullanmanız doğru olacaktır. Klasik berjerler geniş oturma alanları ile ön plana çıkmaktadır. Bu nedenle kullanımı oldukça keyifli mobilyalardır.

2. Modern Salon Dekorasyonu

Modern dekorasyonlarda farklı dokunuşlar sade ve şık tasarımları daha etkileyici hale dönüştürebilir. Modern salon dekorasyonlarında uyumu zıtlıkla yakalayabilirsiniz. Modern salonunuzda kullanacağınız kiremit rengi berjer ile kontrast bir halı zıtlığın uyumunu yakalayacaktır.

Kiremit Berjer Modelleri ile Dekorasyon Fikirleri 2022

Berjerler kullanışlı olma hedefi ile tasarlanmıştır. Bu nedenle kiremit berjer seçimi yaparken verimli olup olmadığına bakmalısınız. Modern salonunuzda kullanacağınız TV ünitenizle orantılı berjerler televizyon izlerken gözlerinizin yorulmaması için önemlidir. Böyle bir işlev için kısa ayaklı berjerleri tercih edebilirsiniz.

3. Ofis Dekorasyonu

Berjerler ev dekorasyonlarının baş tacı olsa da ofis ortamlarında da kullanılmaktadır. Çalışma alanlarınızı daha konforlu hale getirmek için berjerleri ofis dekorasyonunda kullanabilirsiniz.

Kiremit Berjer Modelleri ile Dekorasyon Fikirleri 2022

Minimal tasarlanmış kiremit berjer ofis ortamınızda şık ve estetik görünecektir. Endüstriyel dekorasyon tarzına düşkünseniz metal ayaklı endüstriyel berjerler tam size göre olacaktır. Berjerler kolay temizlenebilen mobilyalar olduğundan kullanımı son derece rahattır.

Kiremit Rengi Berjer Modelleri

Dekorasyon dünyasında yerini almayı başarmış markalar farklı modellerde kiremit berjer tasarımı yapmaktadır. Her dekorasyon tarzına uygun renk ve modelde berjer bulmanız mümkün. Örneğin Lacivert Berjer Koltuk Nasıl Kombinlenir konusunda pek çok dekorasyon önerisi bulabilirsiniz.

Zorro berjer, soho berjer, sorti berjer gibi pek çok modeli kalitesi ile doğru orantılı ucuz berjer seçenekleri arasında bulabilirsiniz. Dekorasyon stilinizi belirledikten sonra tarzınızı en iyi yansıtan berjer modellerini inceleyerek seçiminizi yapabilirsiniz.

1. Vivense Kiremit Berjer

Kiremit Berjer Modelleri ile Dekorasyon Fikirleri 2022

Farklı renk ve modellerde tasarlanan Vivense berjerler dekorasyon stillerine göre çeşitlenmektedir. Minimal ve modern tasarımlarıyla birlikte yuvarlak veya köşeli modellerini de bulmanız mümkündür. Tek kişilik konfor alanı yaratan vivense kiremit rengi berjer modelleri evinizde stilinizi konuşturmanızı sağlayacaktır.

2. Vivense Zorro Berjer Kiremit

Zorro berjer modern berjer tasarımını başka bir boyuta taşıyan modellerden biridir. Ahşap ve metal iskelet sistemi modern tasarımın inceliğini mekanlarınızla buluşturuyor. Estetik görünümü ve konforlu oturma alanının yanı sıra kolay temizlenebilir olması tercih edilme nedenlerindendir.

3. Soho Berjer Kiremit

Kiremit Berjer Modelleri ile Dekorasyon Fikirleri 2022

Modern kent yaşantısında üst düzey rahatlık sağlayan soho berjer kiremit rengi cesur tasarımlar için birebir. Geometrik tasarımı ve yüksek ahşap ayakları modern dekorasyon stilinizi en iyi şekilde yansıtacaktır. Metropol yaşantınızda konfor ve şıklığı aynı anda soho kiremit rengi berjer modelinde bulabilirsiniz.

Kiremit Berjer İle En Uyumlu Koltuk Kumaşı Nasıl Seçilir?

Berjer seçiminizi yaparken koltuk kumaşlarınızla uyumlu seçimler yapmaya özen gösterin. Berjer ve  koltuk kumaşı uyumu en az renk uyumu kadar önemli bir faktördür. Kiremit rengi tekli koltuk yerine alternatif olarak kullanabileceğiniz kiremit rengi berjer, koltuğa göre daha rahat ve konforludur.

Dekorasyon tarzınızı seçtiğiniz kumaşlar üzerinden de gösterebilirsiniz. Keten koltuk kumaşı tercih ettiyseniz kullanacağınız kiremit berjer de bu kumaştan olmalı. Seçiminizi sentetik kumaştan yana yaptıysanız oturma grubunuzun ve berjerinizin sentetik kumaştan olması gerekir. Mekanlarınızda tüm mobilyaların aynı dilden konuşması ahenk oluşturacaktır.

 

Takip Et, Fırsatları Yakala!