Bursa Kamp Alanları |35 Ayrı Nokta İle Bursa Kamp Yerleri Rotası

Bursa Kamp Alanları |35 Ayrı Nokta İle Bursa Kamp Yerleri Rotası

Bursa kamp alanlarını keşfederek karavan veya çadırınız ile gidebileceğiniz bu benzersiz keyfin tadını çıkartın!

Bursa denilince akla gelen ilk şeylerden birisi o yemyeşil ormanı, ulu camisi ve tabi ki kumaşları gelir. Buram buram tarih kokan ve bir dönemler Osmanlının başkenti olan bu şehirde kamp yapmayı kim istemez ki, ister ormanın içinde ister deniz veya göl kenarında kamp yapmak isterseniz Bursa kamp alanları nereler, kamp olanakları ve ücretleri gibi soruların cevaplarını bilmek sizlere kamp konusunda çok yardımcı olacaktır.

1-Ücretsiz Bursa Kamp Yerleri

Bursa’da yaz, kış demeden keyifle kamp yapabileceğiniz ve doğa ile iç içe olmak isteyebileceğiniz ücretsiz olarak kamp alanlarının sunduğu imkanları, ulaşımı ve konumlarını ayrıca sadece kamp yapmak için değil piknikte yapabileceğiniz yerleri de burada sizin için derledik. En iyi Bursa kamp yerleri;

A-Küreklidere Kamp Alanı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde bulunan Küreklidere şelalesi şehir merkezine 23 km uzaklıktadır. Muhteşem görüntüsü ile görsel bir şölen yaşatmaktadır. Sadece kamp değil piknikte yapabileceğiniz bu yere aracınızı 300-400 m geride bırakarak yola yayan devam etmeniz gerekmektedir.

Bursa kamp alanları arasında bulunan bu eşsiz güzellikte ki yeri ziyaret edecek olursanız mutlaka objektifinize takılarak sizlere güzel anılar bırakacaktır. Herhangi bir işletme veya restoran bulunmadığı için hazırlıklı gitmeniz önerilir. Kamp alanında tuvalet, seyir tepesi, çeşme, yürüyüş ve bank alanları bulunmaktadır.

Konum: https://goo.gl/maps/RTz1dPiReuA7qQkBA

B-Kıranyayla Kamp Alanı

Bu kamp alanı İnegöl’e sadece 13 km uzaklıktadır. Kamp alanına özel aracınız ile gidebileceğiniz toplu taşıma araçlarının olmadığı belirtilmektedir. Her mevsim ayrı bir güzelliğe sahip olan Kıranyaylası yaz aylarında yemyeşil, kış aylarında ise bembeyaz manzarası karşısında gidenleri kendine hayran bırakmaktadır. Bursa kamp alanlarında düz araziye sahip olması kamp olanağını da artırmaktadır. Kamp alanına gitmeden önce tüm eksiklerinizi karşılamalısınız herhangi bir restoran veya kafe bulunmamaktadır. Ayrıca mescit, tuvalet, yürüyüş parkurları ve piknik alanı da bulunmaktadır.

Konum: https://goo.gl/maps/w8KeEYji73UtpepF7

C-Dağyenice Göleti Kamp Alanı

https://ekolojikkoyy.com/bursa-kamp-alanlari-bursa-kamp-yerleri/

Nilüfer ilçesinde yer almaktadır ve şehir merkezine 30 dk uzaklıktadır. Bursalıların da tercih ettiği bu kamp alanına toplu taşıma aracı ile de ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca Bungalov evlerde vardır. Bursa kamp alanları arasında sizlere görsel şölen yaşatacak yerlerden birisidir. Karavan veya çadır kampı yapılmaktadır ve aynı zamanda piknik alanları da bulunmaktadır. Kamp alanında tuvalet, duş, market ve elektrik imkanı ile birlikte kamp alanına yakın bölgede ihtiyaçlarınızı alabileceğiniz büfelerde mevcuttur.

Konum: https://goo.gl/maps/1sJCLPi6K9Bdot2T9

Ç-Kayapa Göleti Kamp Alanı

Nilüfer ilçesine bağlı olan bu kamp alanı masmavi görüntüsü ile ziyaretçileri adeta büyülemektedir. Özel araç veya Kayapaya giden servislerle ulaşım sağlanmaktadır. Herhangi bir işletme bulunmadığından dolayı ihtiyaçlarınızı gitmeden önce karşılamanız gerekmektedir. Bursa kamp alanları içinde bulunan bu bölgede fotoğrafçılık, bisiklet turu ve trakking gibi aktivitelerde yapılmaktadır. Kamp alanında çeşme, banyo ve tuvalet bulunmamaktadır. Kamp alanı çevresine yakın olan yerleşme alanlarından ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Konum: https://goo.gl/maps/4hxBx85zHvztHj7q6

D-Yalıntaş Göleti Kamp Alanı

Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı olan Yalıntaş köyü içerisinde bulunan bu kamp alanı şehir merkezine 60 dk uzaklıktadır. Bursa kamp alanları listesinde olan Yalıntaş göletinde çadır veya karavan kampı, trekking ve piknik yapılmaktadır. Uzun yürüyüşler yapabileceğiniz bu alan da herhangi bir işletme olmadığı için ihtiyaçlarınızı gitmeden karşılamalısınız. Kamp imkanları olarak çeşme ve tuvalet bulunmaktadır.

Konum: https://goo.gl/maps/F3rxotwx9tnTJJo86

E-Bursa Kamp Yerleri| Baraklı Göleti

Keles ilçesine bağlı olan Baraklı köyünde bulunan bu kamp alanına özel aracınız ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Bursa kamp yerleri arasında, muhteşem göl ve orman manzarası ile sizleri kendine hayran bırakacak olan bu yerde çadır veya karavanınız ile kamp yapabilir aynı zamanda balıkta tutabilirsiniz. Herhangi bir işletme mevcut olmadığından dolayı ihtiyaçlarınızı gitmeden karşılamalısınız. Bu kamp alanı, 7.5 km uzunluğunda yürüyüş yapabileceğiniz, tuvalet, çeşme, balık tutma gibi imkanları size sunmaktadır.

Konum: https://goo.gl/maps/eYT8uXkA9f21uPbj9

F-İznik Gölü Kamp Alanı

Bursa kamp alanları içinde Türkiye’nin 5. büyük gölü olan ve etrafı zeytinliklerle çevrili bu doğa harikası yere özel araç veya toplu taşıma ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca yüzmeye elverişli olan kamp alanında plaj bulunmaktadır. Dilerseniz ihtiyaçlarınızı gelmeden önce veya orada bulunan işletmelerde karşılayabilirsiniz. Kamp alanında elektrik, tuvalet, çeşme, yürüyüş alanları, piknik ve kontrollü ateş yakma imkanı sunulmaktadır.

Konum: https://goo.gl/maps/VqGmyQoDRjyotjup7

G- Bursa Kamp Alanları |Dalyan Gölü

Karacabey ilçesinde bulunan Dalyan gölü denize 2 km uzaklıktadır. Özel aracınız veya Karacabey ilçesinde bulunan toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanmaktadır. Günübirlik piknik, kampçılık ve geziler için sık tercih edilen bu kamp alanında herhangi bir işletme olmadığından dolayı gitmeden önce ihtiyaçlarınızı karşılayıp gitmeniz önerilmektedir. Civar köylerden tuvalet, çeşme ve elektrik gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Konum: https://goo.gl/maps/J1YxqNs4HLgGgctn8

Ğ-Esence Köyü Kamp Alanı

https://ekolojikkoyy.com/bursa-kamp-alanlari-bursa-kamp-yerleri/

Mudanya ilçesinde bulanan Esence köyünde ister kamp ister piknik yapabilirsiniz. Bursa kamp alanları içerisinde Eşkel plajı yakınında olmasından dolayı plaj alanında da keyifli vakitler geçirebilirsiniz ayrıca Eşkel plajı girişi de ücretsizdir. Kamp alanında duş, tuvalet ve market bulunmaktadır. Dilerseniz yiyecek ve içeceklerinizi de gelmeden önce alabilirsiniz.

Konum: https://goo.gl/maps/8nLu5t5p9ws2Zy4M9

H-Cumalıkızık Köyü Kamp Alanı

Yıldırım ilçesine bağlı olan Cumalıkızlık köyü içerisinde günübirlik ister kamp ister piknik yapma olanakları vardır. Özel araç veya toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanmaktadır. Bursa kamp yerlerinden olan bu köyün, yakınında bulunan şelalenin etrafında karavan veya çadır kampı yapabilirsiniz. Herhangi bir işletme olmadığından dolayı gitmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin etmelisiniz. Ayrıca kamp alanında tuvalet, çeşme ve banyo gibi imkanlar bulunmamaktadır.

Konum: https://goo.gl/maps/Bvx5VD6fko4Ap6Ck7

I-Eşkel Köyü Kamp Alanı

Mudanya ilçesine daha yakın olan bu köye özel araç veya toplu taşıma ile ulaşım sağlanmaktadır. Genellikle kampçıların tercih ettiği bu bölgede günübirlik yürüyüşler ve piknikler görülmemektedir. Sahil kenarında ücretsiz bir şekilde kamp yapabileceğiniz, Bursa kamp alanları içinde olan bölgede yılın belli dönemleri festivaller düzenlenmektedir ancak karavan kampı için uygun değildir.

Tuvalet, duş ve market bulunmaktadır. Ancak tuvaletlerin temizliğinin biraz sıkıntılı olduğu bilinmektedir. Bu kamp alanında elektrik bulunmadığından dolayı geceleri yıldızları izleyerek keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Haritada görüntüle https://www.google.com.tr/maps/place/Esence,+16960+Mudanya%2FBursa/@40.3442453,28.6774327,14z/data=!4m5!3m4!1s0x14ca0abc22a56e35:0xa6798deb5b4584c0!8m2!3d40.347297!4d28.686408

İ-Sansarak Kanyonu Kamp Alanı

İznik ilçesine bağlı olan bu kanyona özel araç veya toplu taşıma ile ulaşım sağlanmaktadır. Ancak toplu taşıma ile Sansarak köyüne geldikten sonra 3 km yürümeniz gerekmektedir. Bursa kamp alanları listesinde olan bu Kanyonun çevresinde manzara seyri, piknik, trakking, dağcılık, piknik, fotoğrafçılık ve kamp yapabilirsiniz. Kamp alanında tuvalet, duş, market bulunmadığından dolayı hazırlıklı gitmeniz önerilir.

Konum: https://goo.gl/maps/JrPMJ1tFynGyUA3t8

J-Saitabat Şelalesi Kamp Alanı

Kestel ilçesine bağlı Saitabat köyünde bulunan bu alan yoğun ilgi görmektedir. Ayrıca alabalıklar ile de oldukça ünlüdür. Bursa kamp alanlarında bulunan bu yerin tuvalet, çeşme, piknik alanları, ATV, çay bahçesi, yürüyüş alanları ve balık lokantası gibi imkanları mevcuttur. Kamp alanına gitmeden önce ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz.

Konum: https://goo.gl/maps/opdzaU54pv9FQnFZ8

K-Yarhisar Şelalesi Kamp Alanı

Yenişehir ilçesine bağlı olan Yarhisar köyünde bulunan Bursa kamp alanlarından bir diğeri Yarhisar şelalesi olan bu yerde günübirlik gezi, piknik veya çadırınız ile kamp yapabilirsiniz. Şelalenin aktığı alanda oluşan küçük bir göletin etrafında piknik veya kamp yapabilirsiniz. Yakınlarda ve kamp alanında bir işletme olmadığından dolayı tüm ihtiyaçlarınızı gelmeden önce gidermelisiniz aksi takdirde çok zorlanabilirsiniz.

Konum: https://goo.gl/maps/6SNc2J8FexZUBaM96

L-Suuçtu Şelalesi Kamp Alanı

https://ekolojikkoyy.com/bursa-kamp-alanlari-bursa-kamp-yerleri/

Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan bu şelale fay hattı çökmesi sonucu meydana gelen benzersiz bir manzaraya sahiptir. Bu yüzden Bursa kamp alanları arasında en çok ziyaret yerlerdendir. Özel aracınızla veya ilçede bulunan servislerle ulaşım sağlayabilirsiniz. İsterseniz bol oksijenli doğa içerisinde günübirlik piknik ve geziler yapabilirsiniz.

Kamp yapmak için uygun alan bulduğunuz takdirde de kampçılığın keyfini sürebilirsiniz. Kamp alanında kır evi, ahşap köprü, manzara seyir noktası, kır lokantası, tuvalet, yürüyüş ve trekking parkuru bulunmaktadır.

Konum: https://goo.gl/maps/8eq8rVEj6STktJxm9

M-Aras Şelalesi Kamp Alanı

Ketenlik yaylası yolu veya Uludağ’ın güneyinden giden yol üzerinden ulaşım sağlanmaktadır. Toplu taşıma imkanının pek olmadığıyla birlikte Uludağ yolu üzerinde indikten sonra yürüyerek uzun bir yol kat etmeniz gerektiği bilinmektedir. Bursa kamp alanları arasında makro fotoğrafçıların en çok ziyaret ettiği yerlerdendir. Kamp ve piknik imkanı bulunan bu yerde herhangi bir işletme olmadığından dolayı gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı karşılamanız gerekmektedir.

Konum: https://goo.gl/maps/gSqh1FXW1KN56Pdv8

N-Softaboğan Şelalesi Kamp Alanı

https://ekolojikkoyy.com/bursa-kamp-alanlari-bursa-kamp-yerleri/

Yıldırım ilçesinin Uludağ Bakacak mevkiinde bulunmaktadır. Tamamen doğa ile iç içe olan bu bölgede kamp yaparken vahşi hayvanlarla karşılaşma ihtimaline karşı dikkatli olmanızda büyük fayda vardır. Bursa kamp alanları içinde bulunan bu bölge trekking sevenlerin buluşma noktasıdır.

Şelale alanında kamp pek çok tercih edilmiyor ancak düz bir bölge bulduğunuz takdirde kampçılıkta yapabilirsiniz. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için herhangi bir tesis bulunmadığı için gelmeden önce hazırlıklı olmanızda fayda vardır. Uludağ’da yer alan büfe veya marketlerden de alışveriş yapabilirsiniz.

Konum: https://goo.gl/maps/1xmNRcPX7Qe9Ccsy9

O-Hasanağa Barajı Kamp Alanı

Nilüfer ilçesine bağlı Unçukuru bölgesinde olan bu yer orman manzarasıyla hem piknik hem de kamp imkanı sağlamaktadır. Ayrıca balık tutabileceğiniz alanlarda mevcuttur. Bursa kamp alanlarından bu bölgede geçirdiğiniz zamanı fotoğraf ile ölümsüzleştirmek isterseniz muhteşem görüntüler ortaya çıkacaktır.

Yabani hayvan çıkmasına karşı dikkatli olmanız önerilir. Ayrıca bu ormanlık alanda bulduğunuz kozakları toplayarak bir çok faydasını görmek için kozalak şurubuyapabilirsiniz.  Kamp alanında herhangi bir işletme bulunmadığı için tüm malzemelerinizi ve ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz şekilde hazırlıklı olarak gelmeniz önerilmektedir.

Konum: https://goo.gl/maps/1iWGgmyvUBWvJSip9

Ö-Kurşunlu Barajı Kamp Alanı

https://ekolojikkoyy.com/bursa-kamp-alanlari-bursa-kamp-yerleri/

İnegöl ilçesine bağlı Kurşunluda bulunan bu bölgeye toplu taşıma ile ulaşım mevcuttur. Bursa kamp alanları içerisinde oldukça sakin bir barajı olan bu bölgede çadır veya karavan kampı ve piknik yapabilirsiniz. Herhangi bir işletme bulunmadığından ötürü tüm ihtiyaçlarınızı karşılama konusunda gelmeden önce tüm tedbirleri almanız önerilmektedir.

Konum: https://goo.gl/maps/V6ER39dStvUpFk3x6

P-Kapanca Korsan Limanı Kamp Alanı

https://ekolojikkoyy.com/bursa-kamp-alanlari-bursa-kamp-yerleri/

Mudanya- Eşkel güzergahında bulunan bu bölgeye direkt olarak toplu taşıma aracı bulunmamaktadır. Ancak toplu taşıma ile Trilyeye kadar gelmeniz ve Trilye den sonra ise Kapanca’ya gitmek için taksi ile ya da bir süre yürümeniz gerekmektedir. Bursa kamp yerleri içinde hem deniz hem de dağ manzarası olan, güneşin doğuşu ve batışını seyretmek isteyeceğiniz bu bölge çadır veya karavan kampı için oldukça uygundur.

Ancak herhangi bir tesis bulunmadığından dolayı tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek adına gelmeden önce tüm tedbirlerinizi almanız önerilmektedir.

Konum: https://goo.gl/maps/DKNFPUnt2L1Xb3s28

R-Karacabey Langozu Kamp Alanı

Marmara denize kıyısı olan bu bölgeye toplu taşıma ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Bursa kamp yerleri içinde bulunan benzersiz güzellikte olan bu yerde 250 çeşit kuş türü bulunduğu için ormanda cıvıl cıvıl kuş sesleri ile piknik ve kamp yaparak eşsiz bir vakit geçirebilirsiniz. Herhangi bir tesis bulunmadığından dolayı tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz şekilde hazırlık yaptığınız takdirde, huzur ve sakinlik içerisinde vakit geçirmek isteyenlerin en çok tercih edeceği alandır.

Konum: https://g.page/karacabeylongozu?share

S-Ketenlik Yaylası Kamp Alanı

Osmangazi ilçesine bağlı olan Soğukpınar bölgesinde bulunan bu yere toplu taşıma ile ulaşım olmadığı bilinmektedir. Bursa kamp yerleri içinde olan bu bölgede trekking, kamp ve piknik yapabilirsiniz ayrıca bu alanda ateş yakmak yasaktır. Ancak kamp sobası ve mangal kullanılabilir ayrıca kuru odunlarda bulunmaktadır. Herhangi bir tesis veya işletme olmadığından dolayı tüm ihtiyaçlarınızı (ekipman ve malzemeler) rahatlıkla giderebilmek için gitmeden önce önlemlerinizi almanız önerilmektedir.

Konum: https://goo.gl/maps/jixRjst9u7fJbsGr9

Ş- Bağlı Yaylası Kamp Alanı

Osmangazi’de bulunan Bağlı köyü içerisinde olan bu alana gitmek için toplu taşıma olmadığı bilinmektedir. Sessizlik, huzur ve yemyeşil çimenlerde vakit geçirmek isteyenlerin tercih edeceği bir Günübirlik geziler dilerseniz kamp ve piknik yapmak içinde oldukça uygun olan bu bölgede herhangi bir tesis veya işletme olmadığından dolayı tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz şekilde gitmeniz önerilmektedir.

Konum: https://goo.gl/maps/1fcQ1rESFQrvKsjf6

T-Kirazlıyayla Kamp Alanı

Yenişehire bağlı olan Kirazlıkaya köyünde yer alan bu bölgeye toplu taşıma ile ulaşım olmadığı bilinmektedir. Ancak tercih ederseniz özel aracınızla gelerek ve herhangi bir tesis veya işletme olmadığı için tüm ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz şekilde hazırlık yapmanız önerilir. Bursa kamp alanları arasında sessiz, huzur dolu, temiz hava ve bol oksijenli bir ortamda keyifli vakitler geçirmek için gidilecek yerler arasındadır.

Konum: https://goo.gl/maps/cCizcskQjgjdnnpbA

U-Koca Yayla Kamp Alanı

https://ekolojikkoyy.com/bursa-kamp-alanlari-bursa-kamp-yerleri/

Marmara bölgesinde bulunan en yüksek yayla olan bu bölge tarihi geçmişte Orhan Gazi ve Nilüfer Hatun’un düğünlerinin yapıldığı bu yer, Bursa kamp alanları içerisinde dağ, orman ve yeşillikler arasında çok hoş manzara eşliğinde vakit geçirmek isteyeceğiniz yerlerdendir. Keles ilçesine kadar toplu taşımayla gelerek ve Keles’ten taksiye binerek ulaşım sağlayabilirsiniz. Trekking, kamp veya piknik alanları bulunmaktadır. Yayla içerisinde market, çeşme, sıcak su, tuvalet, elektrik, kafe ve bungalov ev tesisi de bulunmaktadır.

Konum: https://g.page/kocayaylabungalov?share

Ü-Alaçam Yaylası Kamp Alanı

Kestel ilçesine bağlı olan ve Alaçam köyünde yer bulunan bu kamp alanına toplu taşıma ile ulaşım olmadığı bilinmektedir. Karavan veya çadır kampçılığı, piknik ve gezi yapmak için oldukça uygun olan bu bölgede Alaçam şelalesi de bulunmaktadır. Bursa kamp yerleri içinde bulunan, doğa içersin de yapabileceğiniz yürüyüş ve ATV kiralama gibi imkanlar sunmakta olan bu yaylada kışın giriş ücretli olmaktadır. Kamp alanında tuvalet ve çeşme bulunmaktadır. Ancak her ihtimale karşın tedbirli gitmeniz önerilmektedir.

Konum: https://goo.gl/maps/ri2eFHTRMSLzhdbLA

V-Alıç Yaylası Kamp Alanı

İznik’e bağlı olan Elmalı köyünde bulunan bu alana Elmalı köyüne vardıktan sonra bir süre yürümeniz gerekmektedir. Dağ yürüyüşleri, kamp ve piknik yapabilirsiniz. Bursa kamp alanları listesinde olan Alıç yaylası içerisinde yayla evleri ve önemli bir kültür mirası olan Ahşap camisi (çivisiz camii) bulunmaktadır. Herhangi bir tesis veya işletme olmadığından ötürü gitmeden önce tüm temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz şekilde gitmeniz önerilmektedir.

Konum: ttps://goo.gl/maps/SbtYMDWKMndeAvAfA

2-Ücretli Bursa Kamp Alanları

Bursa kamp yerleri arasında sizlere sunulan imkanlar çadır veya karavan kampı, bungalov evler, gezi parkurları ve sosyal etkinlikler gibi bir çok belirli bir ücret karşılığında sunulan bu imkanlar sayesinde keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Mutlaka gitmeden önce güncel fiyat bilgisini öğrenmenizi tavsiye ederiz.

A-Uludağ Milli Parkı Kamp Alanı

Bursa kamp alanları denilince akla gelen ilk yerlerden birisi olan Uludağ girişleri ücretlidir. Kişi başı araçsız giriş ücretleri 8tl olmakla birlikte karavan veya çadır kampı yapmak istediğiniz zaman ücretler değişmektedir. Yaz aylarında gezi, piknik, kampçılık yapılan bu bölgede kış aylarında ise kayak yaparak eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

Sizlere sunduğu imkanlar ise oldukça çoktur. Otopark, çeşme, sosyal tesisler, su parkurları, orman köşkü, yöresel ürün satışları, konaklama tesisi, oyun parkı, kamp alanı ve bungalovlar gibi daha birkaç imkanları da bulunmaktadır. Toplu taşıma ile ulaşım imkanı oldukça kolaydır.

Konum:  https://goo.gl/maps/8PNfy3PbpKMB8nWn8

B-Doğa Muhit Kamping Alanı

İznik Gölüne birkaç adım mesafe uzaklıkta olan bu tesiste çadırınız ile kamp yapabilirsiniz. Bursa kamp alanları listesinde, yemyeşil büyük bir alana sahip olan bu tesis, kafe ve restoran, kahvaltı, tuvalet, sıcak su, göle girilebilir yerler, yürüyüş yolları ve duş imkanı sunmaktadır. Yiyecek ve içeceklerinizi restoran veya kafeden temin edebilirsiniz. Ayrıca kamp alanında ateş sadece serin olan gecelerde yakılmaktadır.. Rezervasyon yapmanız gerekli olan bu tesise ulaşım ise İznik-Gemlik yolu üzerinde bulunan servisler ile oldukça kolaydır.

Konum: https://g.page/doga-muhit-camping-iznik?share

C-Misi Kamp Karavan Alanı

https://ekolojikkoyy.com/bursa-kamp-alanlari-bursa-kamp-yerleri/

Nilüfer ilçesinin şehir merkezinde bulunan bu karavan alanına toplu taşıma araçları bulunmamaktadır. Bursa kamp alalarının en iyilerinden olan bu yer doğa ile iç içe zaman geçirmek isteyeceğiniz, 40 farklı karavan alanı, 24 saat güvenlik kameraları ile izlenmekte olup çocuklu aileler içinde sosyal tesisler ve oyun alanları da bulunmaktadır. Kamp alanında sıcak su, çeşme, tuvalet, elektrik, mutfak ve çamaşır yıkama alanı, yürüyüş parkurları ve piknik alanları mevcuttur. Gitmeden önce diğer ihtiyaçlarınızı karşılamak adına dikkatli olmanız önerilmektedir.

Konum: https://goo.gl/maps/qyd65iqDdQ9ZMKsk9

Ç-Çobankaya Kamp Alanı

Uludağ’da bulunan bu bölgede piknik, bungalov konaklama ve çadır kamp alanları bulunmaktadır. Kamp alanı orman içerisinde olması sebebiyle ateş yakmak yasaktır. Bursa kamp alanları listesinde muhteşem manzaraya sahip olan bu yer sizleri kendine hayran bırakacaktır. Kamp alanında yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı büfelerden karşılayabilir veya gelmeden önce ihtiyaçlarınızı tamamlayabilirsiniz. Kamp alanında çeşme, tuvalet, yürüyüş parkurları gibi imkanlarda bulunmaktadır.

Konum: https://goo.gl/maps/nwDfMDL4ByZuYX5r9

D- Gököz Natural Park Kamp Alanı

https://ekolojikkoyy.com/bursa-kamp-alanlari-bursa-kamp-yerleri/

Keles ilçesine bağlı olan Gököz Köyünde toplu taşıma ile ulaşım sağlanamadığı bilinmektedir. Gitmeden önce rezervasyon yaptırmanız gereken bu tesiste çadır veya karavan kampı yapabilirsiniz. Bursa kamp alanları içerisinde büyüleyici bir güzelliğe sahip olan yerlerdendir. Tesiste ATV, at biniciliği, okçuluk, paintboll, olta balıkçılığı, trekking parkuru, bungalov, dağ bisikleti ve sandal gibi eğlenceli vakit geçirebileceğiniz imkanlar sunulmaktadır.

Kamp alanında Wİ-Fİ, çocuk oyun alanları, çok amaçlı salonlar, teras, tuvalet, çeşme, sıcak su, elektrik, piknik alanları ve yürüyüş parkuru gibi imkanlarda mevcuttur. Bunlar dışında isterseniz ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz şekilde gelmeden önce hazırlık yapmanız önerilmektedir.

Konum: https://g.page/GokozNaturalPark?share

E- Sarıalan Kamp Alanı

Bursa kamp yerleri arasında yazları en yoğun olanlardan biri ise sarıalan alanıdır. Eğer çadırınız yoksa ya da dilerseniz bungalov evlerde de kalabilirsiniz. Karavan veya motor karavan ile bu kamp alanına gelerek tertemiz havası ve yemyeşil doğası ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kamp alanında elektrik, tuvalet, çeşme, sıcak su, banyo, kendin pişir kendin ye restoran, oyun alanları, hediyelik eşya dükkanları, yürüyüş ve piknik alanları mevcuttur. Dilerseniz ihtiyaçlarınızı gelmeden önce temin edebilirsiniz.

Konum: https://goo.gl/maps/De3x988uz1Q5MDHJ7

F- Bursa Kamp Yerleri|Sadağı Kanyonu

Bursa kamp alanları içerisinde bulunan en büyük ikinci kanyonu olan bu bölge Orhaneliye bağlı olan Sadağı köyündedir. Kanyon hakkında en önemli bilmesi gereken ise saat 18:00 da kapanmaktadır. Kamp olanakları ahşap köprüler, mescit, tuvalet, çeşme, piknik alanı, trekking, fotoğrafçılık ve manzara keyfi gibi çeşitli imkanlar sunmaktadır. Bursa kamp yerleri arasında doğa harikası olan bu yer ilk 10’a girenler arasındadır.

Konum: https://goo.gl/maps/yEZJxVbnxkJvFenH6

G-Ericek Göleti Kamp Alanı

https://ekolojikkoyy.com/bursa-kamp-alanlari-bursa-kamp-yerleri/

Gürsu ilçesinde bulunan bu alan sulama amacıyla oluşturulmuş olan yapay bir gölettir. Bursa kamp yerleri arasında yemyeşil ormanı ve göleti ile eşsiz güzellikte olan bu yere tekrar tekrar gitmek isteyebilirsiniz. Kamp, piknik ve adrenalin park alanları vardır. Kamp olanakları ATV, aktivite parkuru , bisiklet, bungalov, zipline ve çeşitli aktiviteler, elektrik, tuvalet, çeşme, sıcak su, balık tutmak için uygun alanlar gibi imkanlar sağlanmaktadır.

Konum: https://g.page/gursuadrenalinpark?shar

-Bursa Kamp Malzemeleri Satan Yerler

Bursa kamp alanlarına gitmeden önce gerekli ekipmanları yanınızda bulundurmanız oldukça önemlidir. Bursa’da bir çok yerde kamp malzemesi satın alabileceğiniz yerler mevcuttur. Nilüfer ve Osmangazi ilçesinde bulmanız oldukça kolay olacaktır. Ayrıca satın almak istemezseniz daha uygun fiyatlara çadır kiralama imkanınız vardır. Uygun fiyata çadır kiralamak ise kişi sayısına göre değişmektedir. Sadece çadır da değil kamp matı, uyku tulumu, kamp sandalyesi gibi birkaç seçeneklerde bulunmaktadır. ÜRÜNLERİMİZİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Takip Et, Fırsatları Yakala!