6 Adımda Fabrikasyon Olmayan Dekor Ürünleri Nasıl Bulunur?

6 Adımda Fabrikasyon Olmayan Dekor Ürünleri Nasıl Bulunur?

Fabrikasyon olmayan dekor ürünleri nasıl bulunur, nasıl kullanılır gibi soruların cevabını günümüzde vermek biraz güç olsa da yine de örnekler vardır. Çünkü her şey fabrikalarda üretilmeye başladığı için doğal ürünler günden güne azalmaktadır.

Doğal dekor ürünleri arasında en çok bitkiler ve taşlar kullanılmaktadır. Bu ürünler ev ortamında doğallığı hissettiren güzel parçalardır. Ayrıca evde kullanıldığında pozitif olumlu bir durum eve hakim olmaktadır.

Fabrikasyon olmayan ürünleri kullanmak için öncelikle evde iyi analizler yapılmalıdır. Aksi takdirde boyut ve yanlış kullanımlarda dekorasyon hataları oluşacaktır.

Fabrikasyon Olmayan Dekor Ürünleri Nelerdir?

6 Adımda Fabrikasyon Olmayan Dekor Ürünleri Nasıl Bulunur?

Doğal dekorasyon ürünlerini bulmak için doğaya çıkmak bile yeterli olabilir. Fakat profesyonel olarak üretilen ürünler daha uzun ömürlü olacaktır. Örnek olarak ahşap bir süs ya da duvar sanatı hem dikkat çekici olacak hem de yıllarca etkisini kaybedeme den sürdürecektir.

Peki, fabrikasyon olmayan dekor ürünleri nasıl bulunur bunlar nelerdir inceleyelim.

1- Traverten Taşlardan Yapılmış Aksesauarlar Kullanın!

En çok ve en güzel örneklerini Denizli ilinde görmek mümkün olan bu traverten taşları neredeyse her yerde kullanmak mümkün. Günümüzde gelişen teknoloji ile bu taşlara şekil vermek ve dekorasyonda kullanmak oldukça kolaylaşmıştır.

6 Adımda Fabrikasyon Olmayan Dekor Ürünleri Nasıl Bulunur?

Traverten taşlarla yer döşemesinde, basamak merdiven yapımında ve en önemlisi ev aksesuarı olarak alıp kullanılabilir. Özellikle masa üstlerinde kullanılırken etrafında küçük çiçeklerle kullanılması oldukça güzel görüntü oluşturur.

Doğal dekor ürünleri arasında en çok kullanım alanına sahip olan bu taşlar uzun zaman yıpranmadan uzun yıllar kullanılabiliyor. Bu sayede evin bütünlüğü bozulmadan bu doğal aksesuardan yararlanmak mümkün oluyor.

2- Çiçeklerle En Doğal Kokuları Evinize Taşıyın!

6 Adımda Fabrikasyon Olmayan Dekor Ürünleri Nasıl Bulunur?

Dekorasyon ürünleri arasında çiçekler en doğal aksesuarlardan bir tanesidir. Kullanım alanları ev içinde çok çeşitli olup her zaman severek kullanılabilir. Ayrıca kokuları sayesinde evin doğal havası her zaman taze kalmaktadır.

Çiçekleri kullanırken dekorasyon hataları yaşamamak için mutlaka tamamlayıcı ögelerle birlikte kullanılmalıdır. Örnek olarak dresuar varsa iki yanına orantılı büyüklükte ve uyumlu renklerde çiçekler konulabilir.

fabrikasyon olmayan dekor ürünleri çiçekler  en kolay bulunabilen ürünler arasındadır. Çünkü hem bahçelerden hem de her yerde bulunan çiçekçilerden çiçek bulmak mümkündür. Bu sayede istediğiniz çiçeği eve uygun yerlerde kullanmak mümkün olmaktadır.

3-  Doğal Bir Ortam Yaratmak İçin Ağaçlar!

6 Adımda Fabrikasyon Olmayan Dekor Ürünleri Nasıl Bulunur?

Evin içinde eve özgü ağaçlar kullanılabilir. Bu ağaçların büyüme oranı evle orantılı olup büyük saksılarda yetişebiliyor. Palmiyeler başta olmak üzere paşa kılıcı ve limon ağacı her zaman rahatlıkla kullanılabilir.

[safir_faq question="Dekoratif Ürünler Nasıl Seçilir?" answer="Dekoratif ürünler son derece titizlikle ve profesyonelce seçilmelidir. Zira, uygun olmayan ürünlerin seçilmesi nedeniyle göze hoş gelmeyen dekorlar ortaya çıkabilmektedir."]

[safir_faq question="Ev Dekorasyon Fikirleri Nelerdir?" answer="Ev dekorasyon fikirleri, kişiden kişiye göre değişkenlik gösterebilmektedir. Kimi kişiler, doğal tarz da dekor severken kimi kişiler ise daha canlı dekorları tercih edebilmektedir."]

Ev ortamında paşa kılıcı çok güzel görüntü oluşturarak sanki bir bahçede yaşıyormuş havası katacaktır. Limon ağacını kendi tohumu ile kendiniz de yetiştirebilirsiniz. Limon ağacı tek başına kullanılsa bile ev için de çok tatlı bir görüntü oluşturmaktadır. Palmiyeler ise başlı başına gerçek bir ağaç olup, evin içinde kullanarak çarpıcı bir dekorasyon oluşturabilirsiniz.

4- Fbarikasyon Olmayan  Süs Eşyaları Ev İçin Tablolardan Yararlanın!

[caption id="attachment_3917" align="aligncenter" width="640"]6 Adımda Fabrikasyon Olmayan Dekor Ürünleri Nasıl Bulunur? 6 Adımda Fabrikasyon Olmayan Dekor Ürünleri Nasıl Bulunur?[/caption]

İnsan eliyle yapılmış tabloları, tablo satan her yerden alabilirsiniz. fabrikasyon olmayan dekor ürünleri nasıl bulunur sorusunun cevabı olarak tablolar çok güzel bir örnektir. Ayrıca büyük tablolar ile duvar kaplayabilir ve aksesuar derdinden kurtulabilirsiniz.

Günümüzde insan eliyle yapılan tabloları bulmak biraz zor olsa da hala bu konuda üretim yapan insanlar bulunmaktadır. Büyük şehirlerde neredeyse her yerde bu üreticilere rastlamak mümkün. Dekorasyon hataları olmaması için her tabloyu almamakta fayda vardır.

5-  Dekoratif Salon Aksesuarları Olarak Ahşap Avizeler!

6 Adımda Fabrikasyon Olmayan Dekor Ürünleri Nasıl Bulunur?

En doğal ürünlerden bir tanesi de ahşap avizelerdir. Bu avizeleri bulmak oldukça kolaydır. Çünkü bu alanda üretim her ilde yapılmaktadır. Özellikle ağacın bol olduğu illerde bu doğal üründen faydalanmak oldukça kolaydır.

Ahşap avizeler evin içinde oldukça güzel bir hava yaratırken, ortamda doğallık hep hissedilir. Bazen tavanda bazen duvarlara takılan bu aksesuarı kullanım alanı ev içinde oldukça geniştir. Fabrikasyon olmayan dekor ürünleri nasıl bulunur sorusuna verilen en güzel cevaplardan bir tanesi de bu avizelerdir.

6-  Fabrikasyon Olmayan Dekoratif Objeler Olarak Taş Heykeller Kullanın!

Taşlardan üretilen heykeller oldukça farklı duran güzel aksesuarlardır. Günümüzde hem doğal oluşum olarak bu heykellere rastlama şansı çok az olsa da insan eliyle bu heykelleri bulmak kolaydır. İstediğiniz her heykelcide taş heykellere rastlamak mümkündür.

6 Adımda Fabrikasyon Olmayan Dekor Ürünleri Nasıl Bulunur?

Taş heykelleri kullanırken dikkat edilmelidir çünkü dekorasyon hataları ortaya çıkmaktadır. Bu hatalar daha çok uyumsuz heykeller ve renk uyumsuzluğundan kaynaklanmaktadır.

Ev içinde taş heykelleri kullanırken öncelikle masa üstleri ve dresuar üstleri seçilebilir. Bunlara ek olarak üniteler ve ayna önleri uygun olacaktır. fabrikasyon olmayan dekor ürünleri nasıl bulunur? Bu soru için taş heykeller en kolay bulunan ürünler arasındadır.

Fabrikasyon Olmayan Dekor Ürünleri Nerden Bulunur?

Fabrikasyon olmayan dekor ürünlerini kendiniz tasarlayabileceğiniz gibi çeşitli alışveriş platformlarından da istediğiniz özelliklere sahip dekoratif ürünleri satın alabilirsiniz. Aradığınız özellikteki dekor ürünleri konusunda en çok öne çıkan adres Trendyol’dur.

1- Fabrikasyon Olmayan Dekor Ürünleri İçin Rafya Trendyol Süs Eşyaları Kullanın!

6 Adımda Fabrikasyon Olmayan Dekor Ürünleri Nasıl Bulunur?

Fabrikasyon dekorasyon ürünlerini kullanmak istemiyorsanız rafyadan üretilen süs eşyalarını kullanabilirsiniz. Trendyol el yapımı süs eşyaları içerisinde bu ürünleri bulabilirsiniz.

2- | Trendyol Ev Aksesuarları İçin El Yapımı Duvar Süslerini Deneyin!

Ev aksesuarları deyince akla ilk gelen duvar süsleri olmaktadır. Farklı malzemelerden el emeği olarak tasarlanmış duvar süslerini mutlaka deneyin. Örneğin el yapımı aynaları kullanabilirsiniz.

3-Konsol Süsleri Trendyol|Ahşap Yaşam Çiçeğine Mutlaka Göz Atın!

Fabrikasyon olmayan dekor ürünleri içerisinde pek çok alanda kullanılabilecek ürünler bulunmaktadır. Konsol süsleri arıyorsanız ahşap yaşam çiçeğini tercih edebilirsiniz.

4-TV Ünitesi Süsleri Trendyol |Tik Ağacı El Yapımı Camlı İkili Mumluk

Ahşap doğallığı ve sıcaklığı hemen her dekorasyon stiline hitap etmektedir. Bu nedenle ahşap dekoratif ürünleri çok ilgi görmektedir. Tik ağacı el yapımı ikili mumluk Trendyol’da en çok tercih edilen dekoratif ürünlerdendir.

5-Modern Salon Süs Eşyaları Trendyol |Makrome Duvar Süsleri

6 Adımda Fabrikasyon Olmayan Dekor Ürünleri Nasıl Bulunur?

Modern ve bohem tarzı bir arada yaşatmak için çeşitli  motiflerde ve farklı büyüklüklerde makrome duvar süslerini deneyebilirsiniz.

Takip Et, Fırsatları Yakala!