En Çok Tercih Edilen Vivense Oturma Odası Grupları 2024

En Çok Tercih Edilen Vivense Oturma Odası Grupları 2024

Vivense oturma odası takımları ile evinize yeni bir tarz geliyor. En çok satış yapan modellerin mobilyaları alanlarınıza hava katacak.

Oturma odası bir evin en önemli odalarından bir tanesidir. Durum böyle olunca oturma odasını iyi dekor etmek de oldukça önemli bir hale geliyor.

Oturma takımı içerisinde; koltuk, televizyon ünitesi ve yemek masası yer almaktadır. Bu mobilyaların her birinin birbiri ile uyumlu olması gerekmektedir. Renk, model ve boyut oranının benzerlik göstermesi de önemli bir detaydır.

En Çok Satılan Vivense Oturma Odası Takımı Modelleri

evdekordizayn-en-cok-tercih-edilen-vivense-oturma-odasi-10

Vivense markası kaliteli mobilyaları ile bilinmektedir. Kaliteli mobilyalar ile eşyaların kullanım ömrü olabildiğince uzamaktadır.

Senelerce sağlıklı ve mutlu bir şekilde aynı mobilyaları kullanma şansını veren marka, Türkiye’de de oldukça tercih edilmektedir. Vivense’deki koltukların, televizyon ünitelerinin fazlaca çeşitleri bulunur.

Bu çeşitleri birleştirerek bir takım oluşturabilirsiniz. Böylece evinize tarz dolu değişimi getirebileceksiniz. Oturma grubu seçerken bazı unsurlara dikkat etmelisiniz.

Bu unsurlardan birisi: odanızın büyüklüğüdür. Odanız dar mı, geniş mi bunlar çok önemlidir. Çünkü alacağınız mobilyalar eğer odanız darsa odayı iyice daraltabilir. Vivense oturma odası halı ile de uyumlu olmalıdır.

Eğer odanız genişse aldığınız küçük mobilyalar odanızda fazla gereksiz yer bırakarak, alanı kötü gösterebilir.

Vivense oturma odası modelleri arasında odanıza uygun bir seçim yapmalısınız. Duvarınızın boya rengi, zemin ve tavanınızın deseni dahi mobilya seçiminde önemlidir. Kelebek genç odası takımları gibi oturma odası takımı da mühimdir.

Vivense Lizbon Koltuk Takımı Modeli

Vivense markasının en çok satan modelleri arasında Lizbon koltuk modeli yer alır. Lizbon koltuk modelinde farklı mobilyaların birleşimi ile oluşan yeni bir hava benimsenmiştir.

Birbirinden güzel parçaların birleşimiyle oluşan takıma siz de göz atın!

1- Lizbon Koltuk Takımı | Salon Takımı

evdekordizayn-en-cok-tercih-edilen-vivense-oturma-odasi-12

 

Gürgen ağacından üretilen mobilyalar, demonte olarak gönderilir. Görselde gördüğünüz koltuk takımı 3+1’den oluşur. Üçlü koltuğun eni oldukça geniştir. Rahatlıkla koltuğun üzerinde vaktinizi geçirebilirsiniz.

Tekli koltuğun tasarımı üçlü koltuğa göre daha modern ve farklı bir biçime sahiptir. İki farklı model birleşerek harika bir tasarımı oluştururlar. Koltuk takımını oturma odanıza gayet şık bir şekilde yerleştirebilirsiniz.

2- Lizbon TV Ünitesi

evdekordizayn-en-cok-tercih-edilen-vivense-oturma-odasi-4

 

Vivense oturma odası takımları arasında bulunan Lizbon parçaları oldukça şık parçalardır. Televizyon ünitesinin rengi beyaz ve siyah renklerden oluşur.

Suntalamdan üretilen ünitenin alt kısmında üç adet çekmece bulunur. Üst kısımda ise bir adet açık duvara monteli raf ve bir adet duvara monteli dolap bulunur.

Mobilyanın dolap kapaklarını açtıktan sonra kapatırken yavaşlatma özelliği devreye girecektir. Böylece ani kapanmalardan ve mobilyaya oluşan ani zararlardan kurtulacaksınız.

Bu ürünü koltuk takımı ile birleştirdiğinizde oturma odanızın son halini yavaşça bitirmeye başlıyorsunuz. Sağlam ve kaliteli malzeme kullanılan ürünleri oldukça uzun ömürlüdür.

3- Lizbon Sehpa

evdekordizayn-en-cok-tercih-edilen-vivense-oturma-odasi-14

 

Vivense oturma odası Lizbon modelinin orta sehpası görselde göründüğü gibidir. Ön kısmında bir adet çekmecesi bulunan orta sehpanın yüzeyi beyaz bir renk iken, çekmece kısmı ahşap rengine sahiptir.

Koltuk takımı ile çevresi örülen orta sehpa oldukça şık bir görünüm kazanacaktır. Ayrıyeten fonksiyonel kullanım da sunan orta sehpa, çoğu kişi tarafından tercih edilmektedir.

Vivense Variant Madrid Oturma Grubu Modeli

Vivense markasının bir diğer takım mobilya ismi ise Variant Madrid oturma odası modelidir. En çok satılan modeller arasında yerini koruyan takım, şık bir tasarım ile tamamlanmıştır.

1- Madrid Koltuk Takımı Lacivert

evdekordizayn-en-cok-tercih-edilen-vivense-oturma-odasi-15

 

Görselde görünen koltuk takımı üçlü koltuk ve tekli koltuk olmak üzere iki parçadan oluşur. Üçlü koltuğun rengi lacivert, tekli koltuğun rengi ise bej rengidir. İki rengin kombini o kadar hoş bir hava oluşturmuştur ki çoğu renk ile takım tamamlanabilir.

Koltuk takımlarının ayakları aynı ve yüksek boyutludur. Yüksek boyutlu olmasının sebebi, koltuk altını temizlerken zorlanmamanızdır. Orta sertlikte olan koltuk takımı, temizlik sırasında silinebilir.

2- Variant Madrid TV Ünitesi Ceviz Antrasit

evdekordizayn-en-cok-tercih-edilen-vivense-oturma-odasi-6

 

Vivense oturma odası modelleri arasında bulunan Madrid takımında kahverengi temalı TV ünitesi bulunmaktadır. TV ünitesinin ayakları plastikten üretilmiştir.

TV ünitesinin renginde kahverengi ve mat siyah rengi tasarlanmıştır. 48 cm yüksekliğe sahip olan ünitenin modeli alışagelmişin dışındadır.

Ünite üzerinde açık duvara dayalı bir raf bulunmaktadır.  O açık rafın yanında ise dört bölmeli ayrı bir dolap bulunur. Bu dört bölmeli dolabın iki bölümü açık iken, diğer iki bölümü kapalıdır.

Oldukça modern bir havada tasarlanmış üniteyi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hem ayaklarının yüksekliği ile de temizliğinizi rahatça gerçekleştirebilirsiniz.

3- Variant Madrid Orta Sehpa Ceviz Antrasit

evdekordizayn-en-cok-tercih-edilen-vivense-oturma-odasi-11

 

Vivense oturma odası Madrid orta sehpa modelinde dikkat çeken özellik ünite ile aynı model tarzının kullanılmasıdır. Böylece takım havası bozulmamış ve gayet şık bir görünüm kazandırılmıştır.

Sehpada kullanılan renkler kahverengi ve mat siyahtır. TV ünitesi ile benzerlik gözlenen sehpayı, odanın ortasında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Sehpanın üzerine dekor ürünleri yerleştirerek odanın tarzını daha farklı boyutlara taşıyabilirsiniz. Madrid orta sehpa ceviz antrasit modeli oldukça çok tercih edilmektedir.

Vivense Koltuk Takımları | TULİP Oturma Grubu Takımı

Viense markasının ürünleri satış rekoru ile bilinir. Bu satış hızını sürdüren bir diğer oturma grubu ise TULİP’dir.

1- Vivense Oturma Odası Takımı | Tulip Köşe Koltuk Ekru

evdekordizayn-en-cok-tercih-edilen-vivense-oturma-odasi-7

Köşeli koltuk takımı modelleri arasında Tulip koltuk da yerini almaktadır. Görselde göründüğü gibi modelin rengi ekru renginde seçilmiştir. L koltuk ismi de verilen bu modelde, koltukla birleşik sehpa da bulunur.

Koltuğun uzun köşeliğinin yanında bulunan sehpa dekor olarak da kullanılabilir. Dekor görevinin dışında sehpayı kullanabilir, üzerine bir eşyanızı yerleştirebilirsiniz.

Vivense oturma odası takımı ekru renginde tercih edilerek yastıklarda bulunan farklı renk ile modele renk kazandırılmıştır.  Yastıkların çoğunluğu koltukla aynı modelde tercih edilmiştir. Ekru yastığın dışında kiremit rengi iki adet yastık da modele eklenmiştir.

2- TULİP TV Ünitesi Beyaz- Ceviz

evdekordizayn-en-cok-tercih-edilen-vivense-oturma-odasi-5

 

Oturma odasının TULİP TV ünitesi kahverengi ve beyaz renklerden oluşmaktadır. TV ünitesinin modeli oldukça farklı bir tasarımdan oluşmuştur. Ünitenin yan tarafında bir adet raflık bulunur.

Bu raflık 4 bölümden oluşur Bu dört bölümün dışında bir küçük bölümde sonradan tasarıma dâhil edilmiştir. Ünitede eşyalarınızı saklayabileceğiniz kapalı alanlar da yer almaktadır.

Vivense oturma odası takımı arasında en çok satan modellerden biri olan TULİP tasarımı kolaylıkla kullanılabilir. Plastik ayaklarının yüksekliği sayesinde temizlik sürecinde de size kolaylık sağlar.

İstikbal Koltuk Takımı ile Vivense Karşılaştırma

evdekordizayn-en-cok-tercih-edilen-vivense-oturma-odasi-8

 

İstikbal koltuk takımı modelinde göründüğü üzere daha şık ve ağır bir tasarım işlenmiştir. Görünen koltuk takımı modeli geniş odalara daha çok hitap etmektedir.

Takımın 3 kişilik iki koltuğu, misafirlerinizi rahatlıkla ağırlamaya yeter. Polen Gold salon takımı içerisinde yer alan orta sehpanın da koltuklar ile uyumu ortadadır.

İstikbal oturma odası grubunda daha çok şık ve uyumlu bir tasarım yolu izlenmiştir. Vivense’ye göre daha ağır bir hava verilen takımı dilerseniz tercih edebilirsiniz.

Doğtaş koltuk takımı modelleri ve fiyatları modellere göre farklılık gösterir. Aynı şekilde diğer markalarında fiyatları modele, boyuta ve malzemeye göre değişir.

Mondi Oturma Grubu İle Vivense Karşılaştırma

evdekordizayn-en-cok-tercih-edilen-vivense-oturma-odasi-13

 

Vivense oturma odası ile Mondi karşılaştırmamızda farklılıkları detaylandıracağız. Veyron koltuk takımı görselde göründüğü gibi şık bir tasarımdır. Zümrüt renginden oluşan takım görenlerin gözünü almaktadır.

Zümrüt rengine krem ile eşlik eden üçlü koltuk modeli oldukça rahat ve konforlu bir modeldir. Bellona oturma grubu modellerindeki gibi kalitenin eksik olmadığı Mondi ürünlerini rahatlıkla tercih edebilirisiniz.

Vivense oturma odası takımı ile Mondi arasındaki en büyük fark: tasarımın ayrı olmasıdır. Tasarım dışında malzemede de bazı farklılıklar bulunur. Ortak noktaları ise kaliteli malzeme kullanımıdır.

Takip Et, Fırsatları Yakala!